Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DELS TREBALLADORS DE GATA I DE VILLA SARITA (Xàbia)

LA PREMSA PARLA DELS TREBALLADORS DE GATA I DE VILLA SARITA (Xàbia)

La premsa parla de Gata hui, referint-se als afiliats a la Seguretat Social i a la històrica Villa Sarita de Xàbia i la seua demolició que, com sabeu, va ser dels propietaris germans gaters, hui ja difunts, Sara i Víctor Signes.

De la Seguretat Social i el treball titula el diari la Marina Plaza digital: "Sólo uno de cada cuatro vecinos de la Marina Alta trabaja". Al subtítol: "Con una población de 178.052 habitantes, la comarca cuenta con apenas 43.097 afiliados a la Seguridad Social, mientras tiene más de 15.000 parados y más de 13.000 mayores de 65 años". Les dates de Gata són: 333 persones són majors de 65 anys; 527 eren els parats registrats a final d’any 2014, i 1.296 les persones afiliades a la Seguretat Social en Gata, al 31 de gener de 2015. Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://lamarinaplaza.com/2015/02/17/solo-uno-de-cada-cuatro-vecinos-de-la-marina-alta-trabaja/.

Pel que fa a Villa Sarita diu el titular de La Marina Plaza digital: "Villa Sarita, el chalet que impedía la nueva salida de Xàbia al mar, ya es historia". Als subtítols: "Primer paso para resolver un problema urbanístico enquistado durante los últimos veinte años y lograr la conexión entre la avenida Augusta y el Primer Montañar a través de la calle Vicenza" i "Las obras de demolición cuestan 159.000 euros".

I dins de l’article diu: "La piqueta ha empezado hoy a convertir en historia Villa Sarita, un chalet de otro tiempo enclavado en una privilegiada primera línea de costa..." i també diu: "Villa Sarita llevaba dos décadas abandonada por sus propietarios...". Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://lamarinaplaza.com/2015/02/17/villa-sarita-el-chalet-que-impedia-la-nueva-salida-de-xabia-al-mar-ya-es-historia/.

La foto està publicada al diari digital. Al seu peu diu: "La excavadora, completando el derribo de la fachada y de las habitaciones del antiguo chalet".

FONT: diari digital La Marina Plaza, dimarts 17/2/2015.

0 comentarios