Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAP DE SETMANA DELS DARRERS DIES. Activitats de festa i esportives

CAP DE SETMANA DELS DARRERS DIES. Activitats de festa i esportives

Hui 14 també és la jornada de Sant Valentí, patró dels enamorats

Hui dissabte 14, el poble de Gata s’ompli d’activitats festeres, lúdiques i esportives. Estem al DARRER DISSABTE. A primeres hores de la vesprada, els més menuts faran el passacarrer des de la Plaça de l’Església fins el Passeig d’Alacant i carrers del voltant. Aniran disfressats i acompanyats de música. La Comissió de Festes 2015 prepara xocolate i discomòbil infantil per al final.

Quasi mesclat amb la festa carnestolenda, a les 16 hores, davant la cafeteria de l’Hotel Avenida es donarà l’eixida de la sisena etapa de la XXIX Volta a la Marina, Gata-Gata. Seran quatre voltes anant a Jesús Pobre i Xàbia. A les 17,50 hores està previst l’acabament de la carrera i serà als carrers de les Sorts, concretament al carrer Dénia (darrer de l’edifici de l’antiga CAS).

Per la nit, pels majors, continuarà la festa de disfresses. Hi haurà una Piramide musical instal·lada a l’antic camp de futbol de Les Sorts. La Comissió 2015, els quintos i la regidoria de festes preparen l’event.

Cal recordar també que hui també és SANT VALENTÍ, el patró dels enamorats. Enamorats i volguts no són sols per a un dia de l’any, però els reclams comercials i publicitaris s’empenyen en recordar que hui és el dia dels enamorats...i demà no o el dilluns, no?. En els temps que corren, els enamorats es demostren amb el dia a dia, colze amb colze, encara que de quan en quan -no precisament hui- es poden i deuen fer regals al ésser volgut.

Demà dia 15 és el típic i tradicional DARRER DIUMENGE. Les quadrilles d’amics, les penyes es reunixen, ixen al camp, fant esmorzars i dinars.

Pel que es veu, el bon temps acompanyarà totes aquestes activitats, després d’unes setmanes de fred i mal temps.

A la fotografia, xiquets gaters començant la desfilada infantil escolar ahir divendres.

FONT: Foto de Diana Paola Ramírez (pujada al facebook).

0 comentarios