Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS ALUMNES DE L'ESCOLA EXPERIMENTAL A.VIVES DE GATA EXPOSEN A EIVISSA

ELS ALUMNES DE L'ESCOLA EXPERIMENTAL A.VIVES DE GATA EXPOSEN A EIVISSA

Els alumnes de l’Escola de Plàstica Experimental "Antoni Vives" que té la seua seu a Gata exposa en estos dies la seua obra col·lectiva "L’ALTRE COSTAT" a l’illa d’Eivissa. L’exposició es pot veure fins al primer de març a la sala de Baleària de la propera illa, que es diu “Es Polvorí” i està allà dalt cap a l’entrada del castell. Segons diuen, abans era el polvorí de la defensa del castell d’Eivissa.

Les obres que allí es veuen són dels següents autors: Bernard Abeling, Blanca Hernando, Juan Pablo Signes, Isabel de Piero, Amàlia P. Dalmau, Fina Gilabert, Genoveva Regidor, Empar Escrivá, Isabel de Mata, María José Cholbi, Guadalupe Cañas, Manuela Paszkowsky, Mari Marí, María Muñoz, Sanz-Gisbert, Pepa Cardona, Pepa Caselles, Raúl Baldera i Rosalía Beltrán. Tots ells baix la direcció del professor Ginestar, qui es va desplatzar a Eivissa a la inauguració de la mostra.

L’organització i col·laboració corre a càrrec de Fundació Balearia, Ajuntament d’Eivissa, Escola de Plàstica Experimental "Antoni Vives" i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata.

Podeu observar l’obra al següent enllaç de Fundació Baleària. Punxeu ací.


    Foto de Fundació Baleària.
    Foto de Fundació Baleària.
    Foto de Fundació Baleària.

FONT: Fotos Ginestar i Fundació Baleària. Del text, Juan Pablo Signes.

0 comentarios