Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS 2015 (FITLCV): LA PREMSA PARLA...del Misteris dels Reis hui a Gata

REIS 2015 (FITLCV): LA PREMSA PARLA...del Misteris dels Reis hui a Gata

Si que es fan ressó, encara que siga el mateix dia, molts de diaris i mitjan de comunicació. M’han comunicat que a les 7,58 del matí a Radio Nacional d’Espanya, a les notícies de la Comunitat Valenciana, l’última notícia d’este matí ha sigut la festa del Misteri dels Reis.

Ahir de vesprada, l’agència de notícies de l’Arquebisbat de València AVAN publicava la notícia i titulava: "domingo 04 de enero de 2015. Gata de Gorgos representa este lunes el auto sacramental de los Reyes Magos tras su declaración como fiesta de interés turístico local de la Comunidad Valenciana. Cuatrocientos vecinos participan en la escenificación a las 18.30 horas". ací teniu l’enllaç: http://archivalencia.org/contenido.php?a=6&pad=6&modulo=37&id=11298.

De la mateixa notícia, publicava el diari INFORMACIÓN: "El Misteri dels Reis", mañana en Gata de Gorgos. Unos 400 vecinos de Gata de Gorgos representan este lunes el auto sacramental de los Reyes Magos". Estava signada la notícia per información.es/efe i extreta de la notícia d’AVAN. Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2015/01/04/misteri-dels-reis-manana-gata/1584597.html.

També el diari digital "MARINA PLAZA" titulava: "Cerca de 400 vecinos representan el primer Misteri dels Reis tras su declaración como Fiesta de Interés Turístico Local". En els subtítols: "El “Misteri dels Reis” de Gata de Gorgos, un auto sacramental que escenifica la llegada de los Reyes Magos, será representado este lunes por primera vez tras su reciente declaración como Fiesta de Interés Turístico Local de la Comunitat Valenciana por la Conselleria de Economía, Industria, Empleo y Turismo, a solicitud del pleno del Ayuntamiento". Ací teniu l’enllaç: http://lamarinaplaza.com/2015/01/04/cerca-de-400-vecinos-representan-el-primer-misteri-dels-reis-tras-su-declaracion-como-fiesta-de-interes-turistico-local/.

FONT: AVAN noticias / Información (Alacant) / La Marina Plaza (digital).

0 comentarios