Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS 2015 (FITLCV): HUI ÉS EL GRAN DIA. JA VÉNEN ELS REIS

REIS 2015 (FITLCV): HUI ÉS EL GRAN DIA. JA VÉNEN ELS REIS

Ja estan molt a prop. En unes hores, assistiran a l'àgap preparat al centre d'acollida de les Alcolaies. Són els REIS MAGS D'ORIENT Melcior, Gaspar i Baltassar i tot els seus sèquits. A les 18.30 hores, començarà la representació del MISTERI DELS REIS a Gata: Avinguda de la Pau i Plaça de l'Església. Moments més espectaculars: Arribada del Rei Herodes i dels Reis Mags a l'avinguda. Conversa entre la sibil·la Annea (enguany novetat) i Herodes. Arribada dels pastorets i reis al Portal de Betlem. Baixada de l'àngel des de la torre del campanar. Repartiment de joguets i regals pels carrers de Gata. Enguany, caldrà estar més atents, és el primer any de la declaració de FESTA D'INTERÉS TURÍSTIC LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Sort i endavant.

Al respecte dels carrers, anuncia l'Ajuntament:

"Recordem a tots que a partir de les dos de la vesprada no es podrà estacionar a molts carrers del poble. Tenen a la seua disposició els pàrkings públics i a més el pati de les escoles estarà també obert per tal de poder aparcar allí. Recordem als pares que les comitives reials estaran alli dalt preparant-se, recomanem no pujar amb xiquets. Gràcies per la seua col.laboració".

La Policia Local de Gata també dona unes recomanacions per a seguir la vesprada-nit de Reis 2015:

CONSELLS PER A la REPRESENTACIÓ DELS REIS MAGS:
* mantinga una distància segura respecte dels cavalls que participen. No es pose davant d'ells.
* no es puge als fanals, baranes, tanques i altres elements.
* a l'hora de recollir els caramels que es llancen, tinga molt present el no fer-ho prop dels cavalls mentre passen (cal esperar uns segons a que passen) així com tampoc dels vehicles que puguen trobar-se a la zona mentre es troben en marxa.
* si els seus fills són menuts, a...brigue'ls i posen-los un tros d'esparadrap en la màniga o part del pit de la jaqueta, on puga llegir-se el nom del xiquet i un número de telèfon.
* atenga a les indicacions de la Policia Local així com del personal de Protecció Civil, ja que són els encarregats que tot transcòrrega amb normalitat. Ells estan en contacte amb el personal de l'organització per solucionar els problemes que puguen donar-se.
* tinga present que per la nostra població transcorre la travessia de la Carretera Nacional 332, per la qual cosa per creuar-la és millor fer-ho pels llocs regulats per la Policia, o en defecte d'això pels passos de vianants i respectant els semàfors.
* si van en grup, preestableixin un lloc de trobada on poder trobar-se en cas de pèrdua, no amb molta gent per així poder trobar-se ràpidament. Si són visitants, els recomanem: C/ Duquessa d'Almodóvar nº 3 (Ajuntament), C/ Pare Mulet nº 8 (Farmàcia) o Av. de la Marina Alta nº 14 (Oficina de Turisme).
* si tenen qualsevol dubte, emergència o necessitaren comunicar-se amb nosaltres, cride'ns al telèfon 965.757.432.

Ja ho sabeu, en unes hores arriba la màgia a GATA.

FONT: Ajuntament de Gata / Policia Local de Gata.

0 comentarios