Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PLAÇA DE NADAL ES DEDICA HUI ALS XIQUETS; DEMÀ TEATRE I DIUMENGE ASSOCIACIONS I GRUPS

LA PLAÇA DE NADAL ES DEDICA HUI ALS XIQUETS; DEMÀ TEATRE I DIUMENGE ASSOCIACIONS I GRUPS

Tres dies queden per acabar la Plaça de Nadal, la que -sense dubte- ha sigut un èxit per a la gent gatera. Han passat molt per allí, han gaudit de les activitats i seguiran fent-ho. Aquesta vesprada, els xiquets han sigut els protagonistes. Organitzat per la biblioteca, els més menuts han pogut sonriure amb "La maleta d’Anacleta", una contacontes que ha portat els somnis i rialles als xiquets i xiquetes de Gata.

Foto de Biblioteca de Gata de Gorgos.
Foto de Biblioteca de Gata de Gorgos.
Demà, dissabte, el grup "Los siete comediantes" portaran el teatre a Gata. Per als xiquets, el grup interpretarà l’obra infantil "Pulgarcito". Teatre a la carpa de la Plaça Nova !!! Dos horaris, dos obres diferents. Com deia a les 17 hores per als mes menuts i "Paulina, Paco y su bigote" a les 20,30 hores per als mes majors. Haura servici de barra!. La vesprada nit tindrà la col.laboració de la Comissio de Festes 2015 !!! Ja saps, si vols passar una vesprada-nit divertida!!!.

 

    Foto de Comissio De Festes Dosmilquinze Gata.
Finalment, el diumenge 4 de gener serà el torn de les associacions, grups i ONGs. Ja vos amplie demà la informació al respecte.
FONT: Biblioteca / Comissió de Festes Gata 2015.

0 comentarios