Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.647, la del passat dia 20/10-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.647, la del passat dia 20/10-

Seguisc intentant actualitzar les fotografies, documents, tot allò que siga antic o amb prou anys. La foto que corresponia el passat dia 20 d'octubre, la nº 1.647, és la tercera referent a l'artesà gater guanyador del concurs nacional, José Pedro Pedrós, en la modalitat de mobles de jonc. Ací teniu la copa que li van atorgar en el seu dia, primers de juliol de 1972. A la copa estava gravat el motiu, el concurs nacional de destresa, 1972 (Cistelleria i mobles de jonc). Agraïsc al seu nét, Juan José, haver-me posat al corrent de la història familiar.

FONT: Fotografia facilitada per Juan José Picó Pedro.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "anónimo". Dius bé, el porte molt atrassat, però en uns dies o millor en unes setmanes pense posar-me al dia. Algunes n'hi ha encara per ahí, però si en tens molts remetre-me-les al meu correu que tens a la columna de la dreta, entre tots podem arribar millor a posar-ho al dia, si no...mana l'actualitat. Hui, per exemple, són els REIS. Que vinguen carregats, per cert.

Anónimo -

I dic jo, el tema de les fotografies antigues el portes moltíssim atrassat. Ja no en queden o que passa?. Si esta és de l'octibre de 2014, fixa't tu.