Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL G.E.G. PROGRAMA EL CALENDARI DE RUTES PER A 2015

EL G.E.G. PROGRAMA EL CALENDARI DE RUTES PER A 2015

Recorreran totes les muntanyes de les dues Marines

El 2 de maig serà la X edició de la Marató de Muntanya

Va acabant l’any 2014 i comencen a fer-se programacions, activitats de cara al 2015. El GRUP ESPELEOLÒGIC GATA, per mig de la seua pàgina de facebook, ja ha fet públiques les seues activitats per a l’any que ve, tant de senderisme com la "reina", el marató de muntanya, que serà la desena edició.

Pel que fa a les rutes de senderisme, amb una duració de 5 o 6 hores, començaran el 18 de gener i la ruta serà per Montgó pujant pel Barranc de l’Heura cap`al cim i el Cap Prim (dificultat mitja). El 19 d’abril serà la ruta a Vall de Laguar, Collaogarga, cavall Verd i Font del Gel (fàcil). El 24 de maig la ruta serà cap a Serra Gelada, L’Albir i Benidorm (fàcil). El 14 de juny serà a Bèrnia, Volta pel forat, Fort i Cases de Bèrnia (fàcil). El 20 de setembre serà a Segària, Volta pel Collao, Antenes, Font i Cova Fosca (dificultat mitja). 

També s’han preparat rutes amb una duració de 7 o 8 hores. El 22 de febrer aniran cap a la Serrella, Famorca, Pla de la Casa i Fatxeca (dificultat mitja). El 22 de març a Bèrnia, la Font, Cingle, Cim, Fort i Cases de Bèrnia (difícil). El 18 d’octubre serà cap a Montgó, Cap Prim, Racó del Bou, Cova de l’Aigua, CreuDénia, Cim i Barranc de l’Heura (dificultat mitja). El 22 de novembre la ruta serà per Finestrat, Ponoig i Puig Campana (dificultat mitja). Finalment, el 13 de desembre serà pel Cabeçó d’Or (dificultat mitja).

La reina de les activitats serà la cura per muntanya a celebrar el 2 de maig. serà la X edició de la Marató de Muntanya.

FONT: G.E.G. Gata.

0 comentarios