Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUESTA NIT LA VIGÍLIA. DEMÀ ÉS EL TRADICIONAL DIA DE LA PURÍSSIMA

AQUESTA NIT LA VIGÍLIA. DEMÀ ÉS EL TRADICIONAL DIA DE LA PURÍSSIMA

Demà és la festa de la Puríssima, 8 de desembre. Una data tradicional i molt senyalada. L’estrena de l’hivern, el refranyer,. Al respecte ací teniu dos refranys que recorda l'usuari Franncisco Torres: "De la Puríssima a Nadal, 17 díes per igual" i després, referint-se a que s'allarga el día "A Sta. Llúcia, un pas de pusa, a Nadal, un pas de pardal".

. A l’església de Gata, aquesta nit a les 22 hores serà la Vigilia de la Immaculada. Demà també hi haurà una fita per als matrimonis que van casa per l’església fa 25 i 50 anys. Celebraran a la seua parròquia les noces d’argent i or. Serà a la missa de 12,30 hores i cantarà el grup "Amics del Tercer Món".

Seguint amb les activitats parroquials, cal dir que s’han confeccionats uns calendaris que tenen com a fotografia única, l’ermita i l’esplanada de davant, amb la fotografia dels membres del fotoclub Forat de Gata. Al mateix temps, també s’han fet uns clauers amb la imatge del patró, el Santíssim Crist. Per adquirir-los tindran que dirigir-se al despatx parroquial.

FONT: Parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata.

0 comentarios