Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECAPTACIÓ PER A LA MISSIÓ DE VICENT FONT A PERÚ: 1.743 euros

RECAPTACIÓ PER A LA MISSIÓ DE VICENT FONT A PERÚ:  1.743 euros

Si recordeu, el passat 26 de setembre es va fer el tradicional "Sopar de Sant Miquel" amb un fi solidari i benèfic, com ja és habitual també. Els diners recaptats anaven a servir per a la creació d'un aula de Primària del col·legi Santo Tomás de Villanueva, en el que el missioner gater -que ara passa una temporada a Gata amb la família- Vicent Font dirigix. Els diners recaptats van ser un total de 1.743,90 euros. Hui ho ha fet públic la parròquia.

Per altra part, La Mirada del Perú, la ONG que ajuda i recolza aquesta missió, ha penjat algunes fotografies al facebook, precisament del començament d'altres "obres" o, els primers passos per a fer l'aula de Quart de Secundària. Diuen així textualment: "Organizamos la tercera faena para padres de familia, esta vez preparando todo para la construcción del aula que acogerá a cuarto de secundaria, y haciendo un pequeño estrado para las actuaciones".

Organizamos la tercera faena para padres de familia....esta vez preparando todo para la construcción del aula que acogerá a cuarto de secundaria, y haciendo un pequeño estrado para las actuaciones
Foto de La Mirada del Perú.

FONT: fotos de la Mirada del Perú.

0 comentarios