Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VESPRADA I NIT DE TERROR...LA COMISSIÓ DE FESTES 2015 PREPARA HALLOWEEN

VESPRADA I NIT DE TERROR...LA COMISSIÓ DE FESTES 2015 PREPARA HALLOWEEN

Ja estem damunt. El costum anglosajó ens envaïx. Dissabte dia primer de novembre és Tot Sants, la festa. Com cau dissabte, eixe dia es farà a Gata la celebració de Halloween. La Comissió de Festes 2015 i la Regidoria de Festes preparen festa pels més menuts a la vesprada i pels majors per la nit. al camp de futbol antic de Les Sorts.

Aquest és el reclam per a la vesprada:

"Xiquets i xiquetes no vos podeu perdrer aquesta festa el proxim dissabte dia 1 de Novembre al antiu Camp de Futbol !! Discomovil, pòcimes a 2 € i servei de barra per als papas i mamas !!!! Vine disfressat, vos esperem !!! UNA VESPRADA TERRORÍFICA !!!!"

Per a la nit, discomòbil i aquest és el reclam:

 "Dj Alex Femenia, Dj Conca i Dj Mitch Van Staveren !!!! 50.000 W d’iluminació, pantalla LED, confeti, 30.000 W de só ......també podreu degustar els coctels HEMORRAGIA i SATAN, tot a carrec de la Comissió de Festes 2015 i amb la col.laboració de la Regidoria de Festes !!!!! a on????dissabte 1 de Novembre al antiu Camp de Futbol, entrada gratuita!!!! Vine disfressat i passa una nit ......TERRORÍFICA !!!!"

    Foto de Comissio De Festes Dosmilquinze Gata.

De hui al diumenge parlaré no sols del costum importat de Halloween, sinó de les velles tradicions i costums de les vespres de Tot Sants, d’eixe dia i del Dia de Difunts.

A la portada, el cartell anunciador de la discomòbil de la nit, que encara que no pose on és se sobreentén que serà al camp de futbol antic de Les Sorts. Dalt d’aquestes línies el cartell infantil.

FONT: Cartells, Comissió de Festes 2015 Gata.

0 comentarios