Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CALENDARI LABORAL DE 2015 TINDRÀ EL DIA 7 DE DESEMBRE FESTA, FENT PONT AMB LA PURÍSSIMA

Hui, divendres 24 d’octubre, es publica al Butlletí Oficial de l’Estat (B.O.E.) la Resolució de la Direcció General d’Empleo, per la que es publica la relació de festes laborals per a l’any 2015, una vegada estan remeses les corresponents a cada comunitat autònoma al Ministeri, inclosa la valenciana.
Fent un repàs, el mes de gener presenta dues festes: dia 1, dijous, Any Nou, i dia 6, dimarts, dia del la festa dels Reis Mags. A març apareix en solitari la festa de Sant Josep, dijous. *Sols a Galícia també es festa el dia següent a Sant Josep, divendres*.
A abril, seran festa els dies: 3, Divendres Sant i 6, Dilluns de Pasqua. A maig està sols la festa del Treball, que cau en divendres. Juny i no juliol no tenen cap festa.
Agost sols el dia 15 (assumpció de la Verge) que és dissabte. Setembre sense festes. Octubre, el dia 9 (Dia de la Comunitat Valenciana) que cau en divendres, i 12, Festa del Pilar, que és dilluns. Novembre no hi ha festa, ja que Tots Sants, dia 1, cau en diumenge. i desembre seran festes el dia 7, dilluns següent al dia de la Constitució Espanyola (per caure aquesta en diumenge); el dia 8, la Immaculada Concepció, i el 25 Nativitat del Senyor, que serà divendres.
FONT: BOE, 24-10-2014.

0 comentarios