Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la reparació del pont de l'autopista A-7, al pas del riu Gorgos

LA PREMSA PARLA DE...la reparació del pont de l'autopista A-7, al pas del riu Gorgos

Fa 27 anys l’ajuntament de Gata ja va denunciar el mateix problema

La cosa no és nova, però ara pareix que, després de 27 anys, no té més remei que fer-se. Els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV publiquen la notícia que vos avançava ahir. He rescatat també aquella notícia del 27 de novembre de 1987, que parlava ja del tema.

Anem per parts. INFORMACIÓN, per als lectors suscriptors, titula: "El río Gorgos desentierra los cimientos del viaducto de Gata". Al subtítol: "El Ayuntamiento, tras advertir del deterioro del puente, anuncia que la concesionaria de la AP-7 lo reparará el próximo año".

També el diari LEVANTE-EMV, també per a subscriptors, en un article de A.P.F., posa el mateix títol i subtítol, però diferent foto, just la que teniu dalt.

Però, ara ve la tercera part de la notícia. Fa 27 anys, el regidor Francisco Pedro Mulet (Paco "Gabietes" per a entendre’ns) ja va denunciar el mateix problema. Jo vaig publicar al desaparegut diari semanal COMARCA el problema. Era el 27 de novembre de 1987. Baix teniu el resum que vaig fer per a la secció d’aquest blog "DIARI DE GATA...":

"27 de novembre de 1987:

- EL PUENTE DE LA A-7 OFRECE PELIGRO EN CASO DE INTENSAS LLUVIAS. (publicat a COMARCA). *Va ser el regidor Francisco Pedro Mulet. Proposà a la Comissió de Govern (ara es diu Junta de Govern Local) que l’Ajuntament escriguera a Aumar, S.A concesionària de l’autopista i posara en coneixement que els pilars que sostenien el pont de l’autopista A-7 a la travessa del Gorgos, a la partida del mateix nom, estaven completament descarnats als fonaments, con a conseqüència de les últimes pluges torrencials.. Podia ser perill imminent si tornava a ploure. No es va fer molt.*"

A la portada i a l’interior, teniu les dues fotografies de INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV de A.P.F.

FONT: diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Esperara la empresa AUMAR que pase alguna desgracia pera poder arreglar el pont,pues seria lamentable,despues de loque espaga pera anar per la autopista,crec que seriahora de que fora ya debades,perque espagen por impostos.