Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA de...la plaqueta, del pla energètic i de l'atur (paro) a Gata

LA PREMSA PARLA de...la plaqueta, del pla energètic i de l'atur (paro) a Gata

Pujen, de nou, els aturats a Gata: 15 persones més

Tres informacions o notícies apareixen hui a la premsa, relacionades amb Gata. La plaqueta, el pla energètic i l’atur a Gata.

 El diari LEVANTE-EMV parla de l’exposició de la Plaqueta. Titula: "Restauración. Gata exhibirá la placa recién restaurada que contiene pinturas de hace 12.000 años". Al subtítol de l’article de A.P.F.: "La plaqueta del Parpalló será uno de los grandes atractivos de la Fira Gata al Carrer, que se celebra los días 11 y 12 de octubre". Podeu acabar de llegir la notícia al següent enllaç: http://www.levante-emv.com/marina/2014/10/03/gata-exhibira-placa-recien-restaurada/1169540.html.

El diari LAS PROVINCIAS publica a la secció de la Marina la notícia que vos avançava ahir: "Gata de Gorgos inicia los trabajos de mejora para lograr el ahorro energético". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/marina/201410/07/gata-gorgos-inicia-trabajos-20141006232920-v.html.

Finalment, llegim al diari digital, LA MARINA PLAZA, la informació relacionada amb l’atur ("paro") de la Marina Alta i també a Gata. Titular: "El paro vuelve a subir en septiembre pese a los buenos datos turísticos del mes". De 487 persones aturades, que hi havia a Gata al final del mes d’agost, al final de setembre s’han comptabilitzat 502, quinze més. Podeu llegir tota la notícia ací: http://lamarinaplaza.com/2014/10/07/el-paro-vuelve-a-subir-en-septiembre-pese-a-los-buenos-datos-turisticos-del-mes/.

FONTS: diaris LEVANTE-EMV, LAS PROVINCIAS i LA MARINA PLAZA digital. 7-10-2014.

0 comentarios