Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

S'ANUNCIEN MÉS ACTES PER AL CAP DE SETMANA DE SANT MIQUEL. Sopar solidari, el divendres 26

S'ANUNCIEN MÉS ACTES PER AL CAP DE SETMANA DE SANT MIQUEL. Sopar solidari, el divendres 26

Els beneficis seran per ajudar a la construcció de dos aules de Primària al col·legi Santo Tomás de València, al Perú

Aquest cap de setmana ha anunciat la parròquia que divendres 26 hi haurà un sopar solidari, el tradicional per Sant Miquel. El sopar tindrà un cost de 6 euros i es podran adquirir els tickets als llocs de costum. En aquest cas, amb col·laboració de "la Mirada del Perú", la parròquia recaptarà diners per ajudar a la construcció de dues aules de Primària al col·legi Santo Tomás de València, missió evangelitzadora i educativa que dirigeix el rector gater Vicent Font i Pedro.

Amb aquest acte, que es farà a partir de les 21 hores a la Plaça de l’Església, va completant-se un programeta prou complet per les festes de Sant Miquel, que s’iniciaran divendres 26 i acabaran dilluns 29.

Com ja he dit, divendres serà el sopar solidari i dissabte, al pati de les escoles, serà un altre sopar, el de Sant Miquel. Abans hi haurà teatre i després ball. Aquest l’organitzen les comissions 2014 i la pròxima comissió 2015. Diumenge 28 també hi haurà dos actes a la Plaça de l’Església, des de les 19 hores: carretons (a càrrec de l’Associació Bouera de Gata) i globotà (a càrrec de la comissió 2015). Finalment, dilluns 29 és la festa del titular de la parròquia, festa local. Hi haurà missa a les 9; la de 12.30 hores que serà la solemne, i a les 19 hores. A continuació, processó amb la imatge de Sant Miquel i acabarà amb un castell de focs artificials, com ja és costum.

A la imatge una de les aules del col·legi al Perú, quan va ser visitada pels rectors valencians, entre ells el nostre paisà, Juanjo Monfort Vallés, i estava allí Toni Pedro. 

0 comentarios