EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO AFRONTA LA SEGONA ETAPA DE LA VOLTA A VALÈNCIA

Amb eixida i meta per Estivella i passant per Nàquera i Moncada

Ahir dijous es va disputar la primera etapa de la Volta a la Província de València-Trofeu Diputació, entre el port de València i Algemesí, de 126 kilòmetres. El corredor gater SERGIO TORRES JORRO, que com ja vaig publicar l’altre dia milita en el C.C. Benicàssim, va quedar al lloc 79 de 189 corredors. Ell mateixa comenta les seues sensacions de la primera etapa, que va guanyar el jove corredor de la selecció nacional holandesa Piotr Havik:

"Ahir primera etapa de la Volta a València, al final es va fer una fuga de 22 corredors que arribà a meta i no vaig poder estar en ella. Sprint masiu del pelotó i vaig entrar el 79° de la general de 189 corredors que eixirem. Content per salvar el dia de momt de vent, moltíssims nervis i moltes caigudes, on en una vaig tindre que posar inclús el peu a terra per a lliurar-la".

Ara afronta Sergio la segona etapa, que té eixida i meta a Estivella, des de les 14,40 fins les 18 hores. És el Gran Premi Morvedre-La Baronía, que inclou l’ascensió en els kilòmetres finals del exigent alt de la Frontera. Nàquera i Moncada completaran les etapes de la Volta.

Diu al respecte Sergio: "Hui més, etapa reina molt dura amb la pujada a l’alt de la Frontera de 5,5 km., al 10% de mitja, esperem que vagen bé les cames".

A la fotografia, un moment de l’etapa d’ahir. El segon que es veu del pelotó, de groc i roig, és Sergio Torres Jorro. La foto és de Nacho Ramón Bonmatí.

FONT: Foto pujada al facebook per Nacho Ramón./ Informació: Sergio Torres i Federació Valenciana de Ciclisme (www.fccv.es).