Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA SETEMBRE, COMENÇA EL CURS...el 29, Sant Miquel

COMENÇA SETEMBRE, COMENÇA EL CURS...el 29, Sant Miquel

Com cada mes, anem a dissenyar el calendari gater al blog del CRONISTA DE GATA. Clar està, si no estan tots els esdveniments o en passe per alt algun, podeu vosaltres afegir-los bé fent el comentari al blog o al facebook.

S’exposa encara a la Biblioteca Pública Municipal, la mostra de contes infantils i juvenils del "Fons de Rosario Diego".

S’exposa encara, de l’1 al 7 la mostra d’art tèxtil ART AL VENT 2014, XI edició. Podeu veure-la a totes hores al circuit de costum.

Està oberta la matriculació dels cursos del centre de Formació de Persones Adultes de Gata fins el 12 de setembre. El 15 comencen els cursos.

Dia, 3 dimecres: COMENÇA EL CURS ESCOLAR 2014-2015. Els xiquets i xiquetes començaran als centres de Infantil i Primària de les Alcolaies, al Santíssim Crist del Calvari. Els joves ho faran al Institut de Secundària i Batxillerat de les Sorts.

Dia 5 divendres: Caminata nocturna a la Gola de la Garganta, organitzada per l’Ajuntament de Senija. Per si voleu participar...

Dia 7, diumenge: CLOENDA OFICIAL DE LA MOSTRA "ART AL VENT" 2014. Al tardet, acomiadarem la mostra Art al Vent 2014, que ha estat exposada des del 14 d’agost als carrers la Bassa, Duquessa d’Almodòvar (part) i Plaça de l’Església.

Dia 9, dimarts, per la nit: a nivell del cel, tornarem a gaudir d’una SUPERLLUNA, per als amants d’aquests fenòmens metereològics. 

Dia 12, divendres: les que es diuen María, festejaran el seu sant. Són "les Mare de Déu trobades", el Dolç Nom de María.

Dia 14, diumenge: festa a l’ermita del Pòpul, hi ha veïns de les Valls, dels pobles de Xàbia (està al seu terme), Gata de Gorgos i Jesús Pobre.

Dia 15, dilluns: Comencen els cursos dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Formació Professional per a les Proves d’Accés. Serà a les 15 ó a les 19 hores.

Dia 23, dimarts: COMENÇA LA TARDOR. Serà el dia de l’equinoci, quan la nit durarà el mateix que el dia, dotze hores.

Dia 27, dissabte: al veí poble de JESÚS POBRE, XI edició del Cabre-Rock. la Gossa Sorda, el grup més afamat.

Dia 29, dilluns: FESTA DE SANT MIQUEL ARCÀNGEL, cap d’altar. Festa local laboral sols a Gata. A la vesprada-nit, processó amb la imatge del sant. Onomàstica de tots els que porten el nom del titular de la parròquia.

Dia 30, dimarts: Toca ser el plenari ordinari a l'ajuntament de Gata, últim dimarts de mes impar. En eixe cas, al saló de plens 20 hores.

0 comentarios