Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.572, la del dia 6/8-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.572, la del dia 6/8-

La fotografia que tocava publicar-se el dia de la festa major, el dia del Crist, 6 d’agost era la 1.572. Una nova fotografia de la col·lecció que té Jaume Salvá al Bar Raconet. Era un casament al restaurant "Hacha de Piedra", que després va deixar de funcionar com a tal i va a passar a ser "El Quijote". Fa més de trenta anys. Tots els amics, dels quals ja en falten, es van fotografiar a la boda. Els novios els vegeu al centre.

Baix aponats podeu veure a Pepe Pedro "Betot", també a José Luis Vives, Francisquet, Jaume -propietari de la foto-, l’únic amb corbata dels de baix. Feliu, ¿?, Miguel i José Ramón. Plantats junt amb el novio i la novia, germà de les bessones -que viu a Xaló-, Escortell "Teuladí", per darrere Quico -que ja va va faltar- i al costat el també sempre recordat Juan Bequio. Els altres tres, un d’ells també va faltar, podeu completar-los vosaltres...igual que els noms dels novios. Gràcies.

Ens comenta un usuari del blog, que completa el grup: "Entre Betot i Pepito està Vega, al costat de Feliu està Vicente Pons que viu a Dénia. Al costat del recordat Bequio, està el també recordat Oliver i darrere dels dos, Fermin ("Caballo"). Al costat de Oliver està Pepe i al germà de les bessones li diuen Antonio.

Tot clar, gràcies per completar-ho.

FONT: Foto propietat de Jaume Salvá. Bar Raconet.  

1 comentario

Anónimo -

Entre Betot i Pepito está Vega,al costat de Feliu es Vicente Pons que viu a Denia.Al costat del recordat Bequio está el recordat també Oliver i darrere dels dos Fermin (caballo )Al costat de Oliver está Pepe i al germá de les bessones li diuen Antonio.