Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la baralla de la nit de dimarts a les festes de Gata

La premsa es fa hui ressó del succés que va tindre lloc a la matinada de dimarts a dimecres, seguint el que la Policia Local va posar al facebook, que ahir ho publicava jo també al blog. La baralla entre joves i l’enfrontament amb la policia és causa de la publicació. El diari Información d’Alacant titula: "Cinco heridos tras una pelea en las fiestas de Gata de Gorgos". Al subtítol: "La Policía Local fue recibida a pedrazos* y uno de los visitantes intentó quitarle el arma a un agente". *es de suposar que vol dir "pedradas". Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/07/30/pelea-jovenes-fiestas-gata-gorgos/1530559.html.

Encara més exagerat, sobre el mateix tema, el titular el posa La Marina Plaza: "Una pelea multitudinaria en un casal acaba con cinco heridos y lanzamientos de piedras y vasos a los policias". Al subtítol: "Cuatro jóvenes fueron atendidos en el Centro de Salud y un quinto tuvo que ser trasladado al hospital de Dénia" i "Otra de las personas involucradas en el altercado intentó quitarle el arma a un agente de la Policía Local".

En este punt reflexione en veu alta i no és la primera vegada que ho faig sobre aquestes qüestions. Està bé que aquestes notícies perjudicials per al poble es coneguen també, però...i les altres. Fins ara, la informació remesa per premsa de l’Ajuntament de Gata sobre l’elecció de les regines, sobre les festes patronals als diaris, no han sigut objecte de publicació o sols en poques publicacions ha tingut la publicació que tocaria, està clar que aquesta de hui potser tinga més ganxo. Així va el món.

FONTS: Información i La Marina Plaza.

0 comentarios