Facebook Twitter Google +1     Admin

INAUGURACIÓ DEL CORRO 2014 GATA: Sanfermins i sevillanes.

20140727213608-dscf1274.jpg

(ÀLBUM DE LA INAUGURACIÓ DEL CORRO 2014)

De Pamplona i de Sevilla. Colorit a manta. Música de xarangues. Tot el Passeig d'Alacant s'ha vist poblat de centenars de joves i majors, de la comissió, de quintes i quintos, de penyes. Ha sigut aquesta vesprada de diumenge la inauguració del corro dels bous. Al llarg de nou dies hi haurà diverses actuacions i sis ganaderies.

27/07/2014 21:36 cronistadegata #. FESTES

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: un participant

Quin descontrol i quina desorganització de pasacarrer! La comissió ha dit a la gent que hi havia mes cap avant que anaren avançant i a poc a poc i sense musica han arribat al corro, el pasacarrer s'ha partit, no es sap be perque! Igual es q han parat a arreplegar a algú! I al cap de quasi 20 minuts sense que arribara la resta de pasacarrer per fi ha arribat! I la mes grosa es que han tirat el coet de l'entrà i la xaranga i la gent i xiquets encara estaven tornant per finalitzar el pasacarrer! Tot correres i carreres amb xiquets i instruments per l'aire perque no han deixat finalitzar! Vergonyos!

Fecha: 28/07/2014 02:24.


Autor: Gater

No tot a esta vida és perfecte. L'any que ve, posa't a organitzar toootes unes festes i intentar que ixca tot benissim!!

PD: és molt fàcil no fer res i queixar-se!!

Fecha: 28/07/2014 02:37.


Autor: Pot ser constructiu

Hi ha coses q ixen be i coses q ixen mal i tot es pot dir! No passa res per comentar el que no ix be, igual ajuda a que una altra vegada no pase axina. Tan sols que siga algu de la organitsacio qui comence i qui acabe i au. No cal agarraro a mal. Molt socorreguda eixa excusa de organisa tu un altre any i aixina no cal aceptar erros, que no errors.

Fecha: 28/07/2014 02:47.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris