CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CHRISTINA MALLETT I MOLLY WOODS, PRIMERES EN LA SEUA CATEGORIA, A LA NOCTURNA DE BELLREGUARD

Anit es va celebrar la VI Cursa d’Estiu nocturna, Platja de Bellreguard, a aquell poble de La Safor. La prova va començar a les 21.30 hores i va tindre un recorregut de 7,5 kilòmetres, amb uns 900 participants.

Com ja es habitual les corredores gateres van brillar per la seua classificació. La primera juvenil va ser, una vegada més, la juvenil gatera Molly Woods, del Club d?Atletisme Gata. Va entrar al lloc 154, fent un temps de 33 minuts i 35 segons.

La primera veterana A, segona dona de la general, darrere de Carmen Sala, va quedar Christina Mallett, que corre amb el C.A. Dianium. Va entrar al lloc 109 de la general, amb un temps de 32 minuts i 8 segons.

A la fotografia que aporta Christina Mallett, vegeu a les dues gateres guanyadores a la seua categoria respectiva.

FONT: classificacions: conxip.com.