Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SANT JOAN...I PLOVENT DE BON MATÍ. LES BACORES QUASI TOTES COLLIDES

Hui és la festa de Sant Joan Baptista i, per tant, l’onomàstica de tots els que porteu el nom: Joans, Juans, Joanes, i els compostos. Per cert, jo en tinc un a casa, el xiquet de la família, que va tancar el cicle de Primària divendres i que el curs que ve comença nova etapa a l’institut. De bon matí ja ha tingut la seua besà de son pare...I a vosaltres, ja vos han felicitat?.

Per altra banda, hui va i ens plou. Ho anunciava "timidament" ahir el temps, perquè ja no saps què fer per si s’enganya. I encara dura, esperem que a la vesprada i a la nit no destorbe les festes a la Font del Riu de Xàbia, a Xàbia, a Alcanalí i, és enllà, a Alacant. Que encara hi ha feina que fer.

La bacorera dirà...com ja tinc les bacores quasi totes collides, però encara no estan totes.

Ve molt bé aquesta aigua, per tant que dure tot el dia si vol i mitjan vesprada que pare. Si no, ja ens arreglarem. El camp, la natura, la gent, estem massa necessitats d’aigua i encara que no plou molt, però millor que res.

Seguix plovent i ens alegra, per la sequera que patim. Aprofte per felicitar des del blog a tots els JOANS, JOANES i demés, felicitats quedeu.

0 comentarios