Facebook Twitter Google +1     Admin

FOTOS ANTIGUES (Gata en el record) -1.500, la del dia 26/5-:

20140619180644-guia.jpg

Arribe a 1.500 fotografies o documents antics de Gata. Han passat moltes col·leccions, temes, personatges, per la secció. Una xifra important i seguirem...La imatge que celebra aquest event és un document gràfic històric. Una fulla dels anys 50 de la Guia Telefònica de la província d’Alacant, on es relacionaven els telèfons del poble de GATA, de la A a la F. Trobem el de Tomàs l’Ordinari, d’ahí el nom de Pepe -el del Vídeo- i Miguel "de Tomás".

Mireu que els telèfons anaven de l’1 al 50. També apareix Ajuntament al carrer Duquesa de almodóvar, ara és Carrer La Bassa. Apareix el Banc Central a la carretera (Av. Caudillo). El sindicat al carrer La Bassa, la C.N.S.; la Caja de Ahorros del Sureste de España (Ca Tender), que estava al carrer la Bassa també. Juan Caselles, "Juanito Llebra" la fàbrica de mobles que estava al carrer Calvo Sotelo, enfront del Cuartel que després estaria un temps dalt la notaria. Ca el rector posa el seu nom Castelló Quilis, Manuel, un dels germans, per tant podem deduir d’ahí de quin any, més o menys, és el document.

Seguint amb les curiositats del document, "Teléfonos" -que es deia- estava al començament del carrer Calvo Sotelo, Compañía Telefónica. Trobem la Cooperativa Industrial San Miguel, de articles de vímet ("mimbre") i ens diu Nuevo ensanche, s/n, encara no tenia posat el nom de carrer Sant Miquel.

Afegisc el comentari de l'amic Juan Caselles, que comenta: "En esta guia telefònica també està el nom del meu uelo Vicent Caselles Pedrós amb el número 20 , que es dedicava al comerç de la fruta i verdura. També el número de casa que era en aquella època el nº 61 , avui el nº 77 , al costat de on esta La Caixa".

FONT: reproducció de la Guia Telefónica de la província d’Alacant.

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: Juan Caselles

En esta guia telefonica tambe esta el nom del meu uelo Visent Caselles Pedros an al numero 20 , que es dedicava al comers de la fruta y verdura.
Tambe el numero de casa que era en aquella epoca el nº 61 , avui el nº 77 , al costat de on esta La Caixa.

Fecha: 20/06/2014 00:36.


gravatar.comAutor: Anónimo

A "Juan Caselles":
Gràcies Juan pel detall de descobrir un altre nom de la llista,el del teu uelo. Ho afegisc al comentari.

Fecha: 20/06/2014 08:46.


Añadir un comentario



No será mostrado.



Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris