ELS ATLETES GATERS ACABEN EL CIRCUIT A LA MARINA ALTA AMB MOLT BONES POSICIONS

La veterana A CHRISTINA MALLETT va ser la primera a la seua categoria

Guanyen els juvenils MOLLY WOOD i JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ

De xiquetes, guanya l’alevina MAR SALVÁ SEPÚLVEDA

Després de l’última prova a Benissa el passat dissabte dia 7, es fa recompte. Ja es coneix la puntuació final dels atletes participants i la classificació del 18é Circuit a Peu Marina Alta. Els gaters i gateres han fet un bon paper, amb molt de pòdium per categories.

En categoria juvenil tenim dos atletes entre les vuit primeres. Va guanyar el circuit MOLLY WOODS del C.A. Gata, amb 9.800 punts. Va quedar setena ANNA TORRES SIMÓ (C.A. Dianium) amb 8.395 punts.

En juvenil masculí va fer pòdium per ser segon del Circuit, JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ ( C.A. Benissa ) que va fer 9.797 punts.

A la categoria de sénior femení EVA ESCORTELL CRESPO (C.A. Llebeig Xàbia) va quedar sisena amb 9.765 punts.

Als séniors masculins, al lloc 21 va quedar JAIRO SOLER SALVÁ (C.A. La Faixa) amb 9.641 punts.

CHRISTINA MALLETT (C.A. Dianium) va ser primera de veteranes A amb 9.800 punts. Christina a més va quedar la tercera dona a la general, per darrere de María Isabel Ferrer, senior de Xàbia, i Mónica Mahiques, veterana B de Gandia. Al lloc 16 d'aquesta categoria figura MARÍA JOSÉ SOLER MAHIQUES (G. Espeleològic Gatense) amb 9.705 punts.

De veterans A, ANTONIO FORNÉS PEDRÓS (C.A. Llebeig Xàbia) va ser desé amb 9.729 punts.

De veterans C, JOSEP CASELLES PEDRO (C.A. Gata) ha quedat 13, amb 9.733 punts. Al 20, JAIME MONFORT CASELLES (C.A. Cametes Spat) amb 9.687 punts.

A les veteranes D, PEPA PEDRO SALVÁ (Indepedent) ha quedat al lloc 10 amb 9.740 punts i TERESA ARABÍ ARABÍ (C.A. Gata) al lloc 12 amb 8.362 punts.

També ha conseguit pòdium el veterà D VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Frank Beneyto R. Dénia) al ser segon de la seua categoria amb 9.791 punts. FRANCESC FERRER MULET (C.A. Gata) ha quedat 5é amb 9.774 punts.

Dels xiquets i xiquetes, ha fet pòdium a les alevines MAR SALVÁ SEPÚLVEDA (C.A. Dianium) amb 7 punts. De alevins masculins, HUGO JULIÁ I DIEGO (C.A. Gata) ha fet 4rt amb 25 punts i MARC MULET LEYDA (C.A. Gata) ha fet 6é amb 44 punts. Ha quedat en 10 lloc JOSEP SIMÓ MONFORT (C.A. Gata) amb 21 punts.

A tots ells i a tots els corredors i corredores que han fet el Circuit a Peu Marina Alta 2014 l’enhorabona des del blog del CRONISTA DE GATA.

FONT: Classificacions SOMESPORT