Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA SABEU...DEMÀ ES VOTA A DIPUTATS EUROPEUS: 25 de maig de 2014

JA SABEU...DEMÀ ES VOTA A DIPUTATS EUROPEUS: 25 de maig de 2014

Hui, jornada de reflexió marcada per la final de la Champions League, de dos equips espanyols: Real Madrid-Atlètic de Madrid

Fa just 11 anys, les eleccions autonòmiques i municipals van coincidir en diumenge i 25 de maig

A les 9 del matí s'obriran els col·legis electorals, que a Gata estan ubicats tots als dos pavellons del CEIP "Santíssim Crist"

Estem en jornada electoral marcada pel futbol. Si foren les municipals...vull dir que hi hauria més "concentració" dels partits, ara són les europees i costa més d'arrancar...El fet és que demà toca anar a votar, de nou, en esta ocasió per a elegir als diputats que representaran a Espanya al Consell Europeu. El partidàs històric Real Madrid.Atlètic Madrid acapara l'atenció europea i mundial i juguen a Lisboa...així que tots a mirar el futbol...Total, estem de jornada de reflexió.

La casualitat ha fet que es donara una gran coincidència, que a Gata va ser doble. Fa 11 anys, en 2003, el dia 25 de maig, diumenge, també es van fer eleccions, però municipals. A Gata, es va produir un altre fet que va marcar el poble, tancava les portes eixe mateix dia el cinema "La Paz", l'últim que hi havia a Gata, per tant fa onze anys que està tancat.

I demà...quan anirem a votar?. Els electors de Gata, com a la resta de l'Estat Espanyol, podrem votar de 9 del matí a 20 hores de la vesprada. Lloc: Ja sabeu que tots els col·legis electorals de Gata estan ubicats al col·legi, als dos pavellons. Si recordeu l'altra vegada que votareu en 2011 per a les municipals, serà el mateix lloc. Resumit, aquestes són les taules electorals de Gata: Districte 1, Secció 1, Taula A, lletres A-AL. Districte 1, Secció 1, Taula B, lletres B-MZ. Districte 1, Secció 2, Taula única, lletres A-Z. Districte 2, Secció 1, Taula A, lletres A-M. Districte 2, Secció 1, Taula B, lletres N-Z. Districte 2, Secció 2, Taula A, lletres A-M. Districte 2, Secció 2, Taula B, lletres N-Z.

Pel que fa als electors de GATA, dir-vos que podrem votar un total de 4.317 electors, dels quals 3.977 som gaters espanyols i estem residint a Espanya, 107 són gaters residents a l’estranger, i un total de 233 són estrangers que viuen a Gata, d’algun país de la Unió Europea. El total oficial de habitants de GATA són 6.270, segons la estadística del Padrón Continuo, al 1/1/2013, actualitzat al 17 de gener de 2014. D’eixe total, som 4.821 els espanyols i 1.449 els estrangers.    

Votaran tots els països, estats membres, de la Unió Europea. Espanya tindrà 54 diputats europeus. En total, a Europa, són 751 diputats de tots els païssos membres.

A la imatge, les passades eleccions municipals del 22 de maig de 2011.

0 comentarios