LA VOLTA A PEU A PEGO DEIXA BONS RESULTATS PER ALS ATLETES GATERS, sobre tot per categories

La XXXII edició de la Volta a Peu a Pego, clàssica entre les clàssiques del Circuit de la Marina Alta, va deixar bons resultats per als atletes gaters, homes i dones. Com sempre, vos pose les classificacions dels millors i les millors gaters i gateres a Pego.

El millor gater de la general als 100 primers llocs, va ser el juvenil JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (C.A. Benissa) amb un temps de 37 minuts i 54 segons, que va entrar al lloc 39. Abans, havia entrat el xabier de mare gatera IGNACIO CARDONA TORRES, al lloc 14. Amb un temps de 38 minuts i 51 segons va entrar JAIRO SOLER SALVÁ, al lloc 56. al lloc 85 entrava VICENTE LLOPIS CHELI (denier afincat a Gata, casat amb una gatera).

Per categories, alguns gaters i gateres al pòdium. La segona juvenil va entrar MOLLY WOODS i la tercera de la mateixa categoria va ser ANNA TORRES SIMÓ. Ja l'he dit, JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ va fer segon a la seua categoria, juvenil masculí.

La també gatera CHRISTINA MALLETT va fer el pòdium primera de veterana A (192 a la general). El ja dit, IGNACI CARDONA TORRES segon dels veterans A. VICENTE LLOPIS CHELI va fer segon dels veterans D.

Dels menuts, cal destacar una vegada més a MAR SALVÁ SEPÚLVEDA, segona aleví.

A la fotografia, el pòdium de les veteranes A, amb Christina Mallett la primera a la dreta, si mireu la foto. Hui dia de la mare, pose a una mare atleta.

FONT: classificacions SOMESPORT. Foto: "Porro".