Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UN ANY MÉS...I JA VAN SIS, FESTA DEL BERENARET DE PASQUA

UN ANY MÉS...I JA VAN SIS, FESTA DEL BERENARET DE PASQUA

Ahir, segon diumenge de Pasqua, com ja mana la tradició a Gata, es va celebrar el multitudinari Dinar Popular del Berenaret de Pasqua. Primer, passacarrer amenitzant els prolegòmens, després danses pel recorregut i a la turística Plaça d’Espanya. Després dinar i música, el cantaor Pep Gimeno "Botifarra" acompanyat de Pas de Quatre, cantà les típiques cançons. Un any més...i ja en són sis, la festa del Berenaret de Pasqua va complir amb les expectatives. 

Organitzat per les penyes valencianista i barcelonista de Gata, pel grup de danses "La llata" de Gata, per el Grup de dolçaines i tabalets de Gata, amb la col·laboració de la regidoria de festes i les empreses col·laboradores, els gaters van gaudir de la gastronomia gatera del berenaret i de la festa de pasqua, al segon diumenge. El lloc, ja sabeu, la pista coberta del col·legi. Algun ensurt que altre, però -en general- sigué una jornada festiva important, una cita ja posada en el calendari gater festiu.

A les fotografies, moments de la festa. La foto de Pablo Mulet Ivars amb el personal cuinant el berenaret és molt significativa. Aneu a l’enllaç públic: VI DINAR POPULAR GATA.

0 comentarios