Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM TAMBÉ MÉS DETALLS SOBRE LA IX MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA, Memorial Javier Mulet

RECORDEM TAMBÉ MÉS DETALLS SOBRE LA IX MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA, Memorial Javier Mulet

Ja són 232 els inscrits a la prova de 42 kilòmetres que es farà diumenge 27

Ja coneguem més detalls, horaris, sobre la Marató. Dissabte, 26 d’abril, de 18 a 21 hores, que servix com a Memorial Javier Mulet "Mico", organitzada pel Grup Espeleològic Gata i la col·laboració de la Regidoria d’Esports, es recolliran els dorsals i xips, a l’Edifici Polivalent, front al Grup Escolar. Allí, al pati del col·legi, serà també el lloc d’eixida i meta. Hi ha aparcaments a la zona.
A les 19 hores serà la ja tradicional Xerrada Tècnica. Es repassarà el Reglament, s’explicarà el recorregut i avituallaments, especificacions tècniques i punts de socorro.

Diumenge 27 d’abril, de 6,30 a 7,30 hores es recolliran dorsals i xips, a la zona d’Eixida-Meta, Grup Escolar de Gata. Aparcaments a la zona. A les 7,45 hores, s’obrirà el recinte de control d’eixida i a les 8 hors es tancarà. L’eixida de la IX Marató per Muntanya Marina Alta es donarà a les 8 del matí.

A les 12,30 hores, aproximadament, està prevista l’arribada del primer corredor. A les 16 hores es lliuraran els trofeus. (a cada corredor que acabe la carrera en menys de 10 hores, se li donarà un diploma amb el temps i la posició d’arribada, en el moment d’arribada a meta). A les 18 hores es preveu que acabe la carrera.

A la imatge teniu el perfil i cotes de la marató.

FONT: organització de l’event esportiu. GEG.


0 comentarios