BONS RESULTATS I PÒDIUM PER A GATERS A LES CURSES DE DÉNIA

Ahir diumenge, 13 d’abril es va correr a Dénia la XI Mitja Marató i el Quart de Marató. En la prova, que estava organitzada pel Club d¡Atletisme Baleària Diànium, de quarta van participar gaters i van obtindre molt bons resultats. L’eixida i arribada era al carrer Marqués de Campo i els gaters van córrer 10.550 metres, fent una volta al circuit, mentre que la mitja marató en va fer dos voltes al mateix circuit.

Pel que fa a la Mitja Marató, el primer classificat gater va ser VICENT MULET DIEGO del C.A. Gata, que va entrar al lloc 65, amb un temps de 1 hora, 29 minuts i 36 segons.

Al Quart de Marató hi hagué més gaters. Va ser el primer en creuar la meta MOHAMED SAID DAY DAY del C. A. Diànium, amb un temps de 36 minuts i 46 segons. El lloc 17 i tercer de la seua categoria (Veterà B) i per tant pòdium entrava JOAN JAUME TORRES OLIVER del C.A. Gata amb 41 minuts i 30 segons. Al lloc 40 i primera de la seua categoria (Veterana A) arribà a meta CHRISTINA MALLET (C.A. Diànium) amb 45 minuts i 10 segons. Al lloc 41 entrava FRANCESC FERRER MULET, també del nostre club i també amb el mateix temps, fent pòdium ja que va ser segon de la seua categoria, Veterà C. Al lloc 67 entrava la Júnior-promesa i primera de la seua categoria MOLLY WOODS (C.A.Gata) que va fer 49 minuts i 21 segons.