Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...del plenari de les noves delegacions i assignacions

LA PREMSA PARLA...del plenari de les noves delegacions i assignacions

Hui publiquen els diaris habituals el resum del plenari d’ahir a migdia, en el qual l’alcaldessa Maite Signes Caselles va donar compte de la remodelació amb les delegacions d’alcaldia, tenències d’alcaldia, assignació per plens, junta de govern i comissions informatives. Els 15 euros que volia pujar per als membres de la junta de govern són també el tema polèmic dels diaris.

INFORMACIÓN titula: "La oposición impide a la nueva alcaldesa de Gata subir 15 € la dieta de la junta de gobierno". Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/04/12/dieta-junta-gobierno/1490751.html. En iguals termes ho publicava el diari LEVANTE-EMV.

LAS PROVINCIAS (la Marina) titula: "La nueva alcaldesa de Gata cobrará 1.800 euros y se quedará Urbanismo". Al subtítol: "Socialistas y nacionalistas impiden que el PP apruebe un incremento de 15 euros en las percepciones por asistir a las juntas de gobierno". A la foto, la mateixa que il·lustra aquesta informació, de Rosa González, es diu: "La corporación de Gata de Gorgos durante el pleno organizativo celebrado ayer para repartir concejalías y determinar las percepciones económicas.". Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20140412/marina/nueva-alcaldesa-gata-cobrara-20140412.html.

El mateix diari també publica unes declaracions de Vicent Font i titula: "Es el Bloc en que no quiere gobernar con el PSPV". Enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20140412/marina/bloc-quiere-gobernar-pspv-20140412.html.

Deixe per al final el diari digital LA MARINA PLAZA que porta molts detalls de la mateixa informació. Titula: "La nueva alcaldesa concentra las grandes áreas de gestión tras rechazar PSPV y Bloc asumir concejalías". Als subtítols: "Maite Signes (PP) gestionará Urbanismo, Medio Ambiente, Obras Públicas, Servicios Municipales, Personal, Igualdad y Policía Local" i "La nueva alcaldesa intenta incrementar lo que cobran los concejales de la Junta de Gobierno Local y PSPV y Bloc se lo impiden".

A més, també hi ha subtítols molt interessants: "Signes se topa con la dura realidad de la minoría en la primera sesión" i "Vicent Font: "Para el Bloc el enemigo es el PSPV".

Faig un extracte, per que pot servir molt bé com a resum, del mateix diari:

EL REPARTO DE DELEGACIONES

Maite Signes (alcaldesa): Urbanismo, Medio Ambiente, Obras Públicas, Servicios Municipales, Personal, Igualdad y Policía Local.

 Guillermo Cholbi (1º teniente de Alcaldía): Economía y Hacienda, y Fomento y Desarrollo Local.

 María Rosa Simó (2ª teniente de Alcaldía): Sanidad y Gobernación.

 Juan Pedrós (3º teniente de Alcaldía): Residentes, Fiestas, Cultura y Educación.

 Dora Caselles (4ª teniente de Alcaldía): Deportes y Bienestar Social.

 Jesús Ángel Palacios: Juventud, Participación Ciudadana y Nuevas Tecnología.

Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://lamarinaplaza.com/2014/04/12/la-nueva-alcaldesa-concentra-las-grandes-areas-de-gestion-tras-rechazar-pspv-y-bloc-asumir-concejalias/.

FONT: diaris INFORMACIÓN, LAS PROVINCIAS i digital, LA MARINA PLAZA. Foto de Rosa González, LAS PROVINCIAS.

 


 

0 comentarios