Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la nova alcaldessa Maite Signes Caselles

LA PREMSA PARLA DE...la nova alcaldessa Maite Signes Caselles

Tots els diaris destaquen que alcança l’alcaldia en minoria, però amb un altre estil

També es parla, encara que menys, de l’altra notícia política d’ahir, el nou regidor Jesús Á. Palacios Torres

Tots els diaris estaven esperant la notícia, per si havia sorpresa, perquè a les 20.30 hores, moltes vegades, han estat tancades les edicions. Les fotografies i els comentaris denoten que ahir sí que van estar tots allí, a la sessió d’investidura de la nova alcaldessa MAITE SIGNES CASELLES. Tots els diaris coincidixen en escriure que Signes vol intentar donar delegacions a l’oposició per a governar millor el poble. També que vol intentar desbloquejar els pressupostos, encara que ho veu difícil, i que vol presentar el mateix sou que cobrava la seua antecessora Ana Mari Soler, de 1.800 euros bruts anuals.

Comencem pel diari digital LA MARINA PLAZA, que explica molt bé el que es va produir ahir i els seus prolegòmens. Titula l’article de Sergi García: "El PP conserva el poder en Gata al volver a fracasar la negociación entre PSOE y Compromís". Als subtítols, que són molt interesants: "La nueva alcaldesa, la edil popular Maite Signes, empieza a gobernar en minoría y ofrece a los grupos de la oposición que asuman concejalías e incluso que ingresen en el gobierno municipal" i "Socialistas y nacionalistas protagonizaron horas antes del pleno una maniobra de aproximación e incluso barajaron sin éxito que el PSOE apoyara como alcalde al número dos del Bloc, Juanvi Vallés".

Ací teniu l’enllaç a la notícia, per a llegir-la al complet:http://lamarinaplaza.com/2014/04/08/el-pp-conserva-el-poder-en-gata-al-volver-a-fracasar-la-negociacion-entre-psoe-y-compromis/.

Per la seua part, els diaris INFORMACIÓN d’Alacant i LEVANTE-EMV de la mateixa editorial, titulen sobre el tema polític de hui a Gata: "El PP salva la Alcaldía de Gata y se marca el reto de sacar adelante el Plan General". Al subtítol: "PSPV y Compromís escenifican de nuevo su desencuentro y la nueva regidora les agradece que, «por segunda vez en tres años», dejen gobernar al PP en minoría Signes ofrece delegaciones a la oposición". Ací està l’enllaç:http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/04/08/pp-salva-alcaldia-gata-marca/1488912.html. El diari remata la notícia amb una més breu de rabiosa actualitat: "La popular admite que votó en contra de la Trobada". Aquest és l’enllaç:http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/04/08/popular-admite-voto-trobada/1488910.html-.

LAS PROVINCIAS també porta la tercera página de La Marina dedicada a Gata i el canvi de govern local. Titula: "El PP vuelve a asumir la alcaldía de Gata en minoría y Signes tiende la mano a PSPV y Bloc". Al subtítol: "La popular asegura que mantendrá una línea de trabajo «continuista, pero con otro estilo» y que será dialogante con la oposición para buscar puntos de encuentro". Ací teniu l’enllaç:http://www.lasprovincias.es/v/20140408/marina/vuelve-asumir-alcaldia-gata-20140408.html.

Finalment, dir-vos que les fotografies són aquesta vegada del gabinet de premsa de l’Ajuntament de Gata. La foto de família i la presa de possessió del nou regidor i la nova alcaldessa.

FONT: diaris, digital La Marina Plaza, Información i Levante-EMV, i LAS PROVINCIAS. Fotos: Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios