ATLETES GATERS A LA PROVA DEL CIRCUIT DE CALP

Ahir, dissabte es va celebrar la II Cursa Popular a Calp-Solymar. Era la tercera de les proves del Circuit a Peu de la Marina Alta. Anem a conèixer quin paper van fer els i les atletes gaters participants. Dels cent primers corredors, el millor classificat va ser VICENT MAS LEYDA, amb un temps de 35 minuts i 20 segons, arribant a meta el 20. Amb 37,09’ i al lloc 46 va quedar el juvenil gater JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ. Al lloc 72 va quedar JAIRO SOLER SALVÁ. JOAN JAUME TORRES OLIVER arribava el 90 i primer del C.A. Gata.

Per categories, MOLLY WOOD, del C.A. Gata, va ser la primera juvenil i ANNA TORRES SIMÓ va ser la segona millor juvenil. El millor juvenil ja l’he nomenat JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ. La millor veterana A dela prova va ser CHRISTINA MALLETT. De xiquets, l’aleví femenina MAR SALVÁ SEPÚLVEDA va entrar segona de la seua categoria.

FONT: classificacions de somesport.