Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ABRIL, ACTES MIL...: Trobada, concerts, actes religiosos, festius,...

ABRIL, ACTES MIL...: Trobada, concerts, actes religiosos, festius,...

Com sempre faig al començar cada mes, hui toca, perquè és 1 d’abril. Pose els esdeveniments més importants que passaran a Gata. Potser que algun no el pose per desconeixement, per tant pregue que si en coneixeu algun que no està en la relació vosaltres mateixa el feu notar.

Dia 5, dissabte: TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ a Gata. Tota la vesprada i a la nit.*Programa apart, a l’entrada següent*

Al poble veí del costat, Jesús Pobre, per als amants de la Mountain Bike, III Marxa BTT Jesús Pobre, des de les 16 hores. Organitza: BTT Montgó.

Dia 6, diumenge: A les 16 hores serà la presentació del Gorgos CF i del Gorgos fútbol base.
A les19.30 hores, al Casal de la Música. Aplec de Cors: Cor de Arcambal (França) i Coral Serrillàs.

Dia 12, dissabte: 20,30 hores: concurs de pesca, organitzat per la Comissió de Festes La Font del Riu de Gata.

També a les 20.30 hores. Església Parroquial. CONCERT DE MÚSICA SACRA per la BANDA UNIÓ MUSICAL de Gata, la CORAL SERRILLÀS, la CORAL POLIFÒNICA "ARS NOVA" de Xàbia i la CORAL DE L'OLLERIA. 

Dia 13, DIUMENGE RAMS. Tradició dels Foguerils. PAELLA GEGANT a l’antic camp de futbol. Organitza: Comissió de Festes Patronals 2014.

Del 13 al 21: SETMANA SANTA I PASQUA. Actes religioses parroquials. Destaquen: Processons de Diumenge Rams, Divendres Sant (Sant Soterrar) i Encontre Pasqual del diumenge de Resurrecció, Via Crucis pel calvari cap a l’ermita.

Dies 20 a 22: tradicionals eixides al camp, típic berenar de Pasqua, mones de Pasqua.

Dia 27: SEGON DIUMENGE DE PASQUA. Festa del berenar de Pasqua i concert. Pati cobert de les escoles. Actuen: Pep Gimeno "Botifarra" i "Pas de Quatre". Organitzen: Penya Barcelonista Gata, Colla de Dolçainers i Tabaleters de Gata i Grup de Danses "La Llata" de Gata.

- També: IX MARATO PER MUNTANYA MARINA ALTA 2014, “Memorial Javier el Mico”. Organitza: Grup Espeleologic Gata. Recorregut: Gata-Aixa-Serrillars-Gata.

Dia 28, dilluns: Tradicional DIA DE SANT VICENT FERRER.


3 comentarios

paca -

El diumenge dia 6 a les 16h sera la presentació del gorgos CF i del gorgos fútbol base

Anónimo -

Dia 27 Marató de Muntanya per si vols posaro

Alberto -

Al concurs de pesca es a les 20:30 hores