GATERS A LA PERIMETRAL 3.0 DE BENISSA. EL GATER JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES ARRIBA EL 16

La família Salvá Boronat, pare i tres fills, participen i fan tot el recorregut de la marató i mitja de muntanya

El millor gater classificat va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES

Dissabte dia 29 es va celebrar la marató i mitja de muntanya de Benissa, coneguda popularment com la Perimetral 3.0, que va creuar per terrenys dels termes municipals de Benissa, Xaló, Senija i Gata, fins a fer un total de 63 kilòmetres. La prova començà a les 6 del matí. Tot una aventura atlètica, que organitzava per tercera vegada el Club de Muntanya Margalló de Benissa. El guanyador absolut de la prova va ser el veterà Juan Argent Payá del S.M. Marathon Crevillent., amb un temps de 6 hores, 54 minuts i 51 segons.

L’article recull la carrera dels gaters que van participar. El millor gater classificat va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES, amb un temps de 7 hores, 56 minuts i 23 segons, arribant al lloc 16. Al lloc 34 va arribar ANTONIO CAMPOS TORRES, amb un temps de 8 hores, 15 minuts i 14 segons. Al lloc 52 arribà VICENT MULET DIEGO amb un temps de 8 h., 45 m., 43 s. del Gata de Gorgos Trail. Al lloc 61 quedà FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (8,57’,19’’). Al lloc 96 va entrar JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (9,18’,48’’). Al lloc 99 entrà LLUÍS IBÁÑEZ MIRALLES (9,19’,46’’). El 109 arribà JAUME SALVÁ TORRES. El 124 fou FERNANDO ARABÍ ARABÍ. Al lloc 191 entrava JOSÉ FRANCISCO SALVÁ RODRÍGUEZ. El 192 arribà RAFA MARTÍNEZ SARRIÓ. Al lloc 200 va arribar MATÍAS SALVÁ BORONAT. Al lloc 284 entrava PAU PEDRO FORNÉS. El 301 va ser XAVIER MULET LEYDA i el 302 ANTONIO JOSÉ PEDRO FERRER.

Com a nota curiosa i anecdòtica, cal assenyalar que els gaters pare VICENT SALVÁ BOLUFER i dos fills DANIEL i JOSÉ IGNACIO SALVÁ BORONAT tancaven la prova dels llocs 452 a 454 i un temps de 14 hores, 52 minuts i de 30 a 33 segons. Lògicament anaven junts, acabaren la prova i resistiren tot el temps d’aquesta dura però experimentada marató i mitja de muntanya.

A la imatge, Vicente acompanyat dels tres fills: José Ignacio,  Dani i Matías. Font: facebook.