EL GORGOS EMPATA FRONT AL LÍDER (1-1) EN UN GRAN PARTIT

Un partidàs el jugat ahir per la vesprada al camp de futbol "Les Costeres" entre el Gorgos i el líder Sant Joan. El Gorgos empatà 1-1 front als alacantins. A la primera part marcava el líder i a la segona, de penalti, empatava Eloy, que havia sofrit la pena màxima. El gol li'l va dedicar Eloy a Manolo "el policia" que es trobava entre els espectadors. Es notava l'estima cap al que va ser entrenador d'ell i que hui en dia està en descans...

Continuant amb el partit, es veia una superioritat del líder, però la força i l'espenta del Gorgos també es veia i va poder guanyar inclús. També, cal destacar el paradó que va fer el porter el Gorgos per a mantindre l'empat i furtar un punt que val com una victòria.

Encara es manté el Gorgos a les primeres posicions amb 40 punts. Dels 24 partits jugats en té la meitat justa guanyats. Quatre partits empatats i 8 perduts. El pròxim partit serà Pla-Gorgos.