20140310132807-caminata.jpg

Actes culturals, esportius, socials, religiosos,...

De tot un poc. Ací teniu el calendari gater que regirà a Gata en els pròxims deu dies, contant des de hui dilluns fins a l’endemà de les Falles, dia 20.

Dia 10 -dilluns- a 17 -dilluns-: Inscripcions al Ralli Fotogràfic, que tindrà lloc a Gata els dies 28, 29 i 30 de març, organitzat pel Foto Club "Forat.

Dies 10, 11 i 12, dilluns a dimecres, 22 hores, Església Parroquial: Sermons Quaresmals, amb la temàtica de la Verge "Misión Magnificat". Impartix, l’Abat de la Insigne Col·legiata de Gandia.

Dia 12, dimecres: 86 aniversari del degà dels rectors fills de Gata, abat emèrit, Don Alberto Caselles Fornés.

Dia 13, dijous: 104 aniversari de la centenària més major de Gata, d’entre les tres existents actualment, Donya Francisca Costa.

Dia 14, divendres, per a grans i menuts. Teniu una cita a la biblioteca: Animació a la lectura amb Fèlix Albo. A les 18 hores, contacontes per a xiquets; a les 20 hores, Yayerías per a adults.

Dies 15, dissabte, i 16, diumenge: Dir Track. Jornades moteres. Camp antic de futbol. Organitza: Motor Club Gata.

Dia 16, diumenge: Iª Caminata de pujada al Serrillàs. Eixida des de la Plaça de l’Església a les 9 hores. Col·labora: GEG. Després, al carrer Calvari, paella gegant pels participants i veïns. Organització: Comissió de Festes La Font del Riu.

Dia 19, dimecres: Festa de Sant Josep. Onomàstica de tots els Pepes, José, les Pepes, Josefines, Fines, Pepites, i demés varietats, del sant patró del fusters. Comercialment, se celebra el Dia del Pare.  

Si em deixe alguna cosa, podeu posar-la vosaltres els interessats. Entre tots farem el calendari gater.

A la imatge, el cartell de la caminata al Serrillàs del diumenge 16.