20140309194718-altarquaresma.jpg

Dins del programa arquebisbal "Misión Magnificat"

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos acullirà de demà dilluns dia 10 a dimecres 12, a les 22 hores, tres xerrades quaresmals a l'església, dins del programa "Misión Magnificat". Les xerrades les donarà l'Abat de la Insigne Col·legiata de Gandia, Don Ángel Saneugenio i Puig.

I direu vosaltres...què és ma "Misión Magnificat". Ho explica des de la parròquia el nostre rector Don Francisco: "Centenars de sacerdots valencians predicaran fora de les seues parròquies durant tres diess consecutius a Quaresma. A més, hi haurà una quarta predicació en cada una de les vuit vicaries territorials de l'arxidiòcesis que correrà a càrrec de l'arquebisbe don Carlos Osoro -que en el cas d'aquesta vicaria serà el dia 30, diumenge, a la Plaça de Bous d'Ondara- i que estarà presidida per la imatge peregrina de la Verge dels Desemparats, excepte en la de les vicaries I y II.

Comenta Don Francisco, que monsenyor Osoro ha explicat perquè s'elegeix a Maria com a temàtica: "hem escollit a la Verge Maria per a fer aquesta missió en la nostra diòcesis perque ella fou el primer testimoni de Jesucrist i la que millor mostrà i participà en donar a conèixer el seu rostre". Finalment, diu Llopis: "les predicacions tenen un caràcter ‘kerigmàtic’ o d'iniciació, per lo qual les tres primeres tractaran sobre l'Anunciació, les Bodes de Caná i la Vergen als peus de la Creu; i l'última, sobre l'oració i cant del ‘Magnificat’ de la Verge".

A la fotografia, l'altar major de l'església amb la imatge del Crist del Perdó presidint la Quaresma.

FONT: Parròquia de Gata.