20140308211929-anaimayte.jpg

Tornen a ser els diaris Información i Levante-EMV els que hui publiquen una informació que es deu llegir tota per la seua importància i per com es tracta. El titular diu: "La alcaldesa de Gata amaga con dimitir por el enfrentamiento interno del PP". Al subtítol: "Soler ha cedido la Alcaldía durante 15 días a su número dos y podría dejar el acta en el próximo pleno". L’article és de A.P.F. i ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/03/08/alcaldesa-gata-amaga-dimitir-enfrentamiento/1477500.html.

Ens podríem qüestionar els veïns gaters, arrel d’aquesta informació publicada: Què hi ha de cert en aquesta notícia?. Per què no s’aclarix tot millor?. Tinc entés i conec altres alcaldies que deleguen molt a sovint en els seus tinents d’alcalde un temps, bé per vacances, per enfermetat, per viatge, i no passa res, es més passa desapercebut el fet...i ací a Gata què passa?. No es pot fer igual a Gata, que de seguida s’obrin els rumors i es publica "amaga con dimitir". Els regidors afectats podrien dir-ho clarament. Es presta molt a confusió.

Esperem aclarir els dubtes prompte. Cal recordar que dimarts 25 de març toca ser el plenari ordinari i que el decret d’alcaldia de delegació amb la tinent alcalde Mayte Signes va de l’1 al 15 de març. Esperem a vore...com diuen.

A la fotografia, l’alcaldessa Ana María Soler (esquerra) i Mayte Signes (dreta). Foto de Levante-EMV, A.P.F.

FONT: diaris Información i Levante-EMV dia 8-3-2014.