Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la reobertura del cinema La Paz de Gata

LA PREMSA PARLA DE...la reobertura del cinema La Paz de Gata

El cinema La Paz de Gata torna a estar d'actualitat. Si fa unes setmanes, els alumnes de l'IES recaptaven diners amb un festival i es feien servir del local, ara els diaris Información d'Alacant i Levante-EMV publiquen un reportatge del renàixer del cinema dotze anys després del seu tancament. L'article de A.P.F. titula: "Una familia de Gata reabre un cine de 1920 que llevaba doce años cerrado". Al subtítol: "Los dueños prevén iniciar las proyecciones en un par de meses y dicen que se dan por satisfechos si cubren gastos" i també "El cine La Paz se rebela contra la ola de desapariciones de las salas de siempre".

Ací teniu l'enllaç a la notícia del diario Levante-EMV. Llegiu-la, és molt interessant el que conta: http://www.levante-emv.com/comarcas/2014/03/07/familia-gata-reabre-cine-1920/1087516.html.

A la fotografia de A.P.F., la mateixa que ix als diaris i que al seu peu es pot llegir: "Los trabajadores pintaban ayer la fachada del cine La Paz; en su interior también se han realizado algunas mejoras."

FONT: Fotografia A.P.F. (Levante) / diaris Información i Levante 8-3-2014.

0 comentarios