20140308203211-cinegatalapaz.jpg

El cinema La Paz de Gata torna a estar d'actualitat. Si fa unes setmanes, els alumnes de l'IES recaptaven diners amb un festival i es feien servir del local, ara els diaris Información d'Alacant i Levante-EMV publiquen un reportatge del renàixer del cinema dotze anys després del seu tancament. L'article de A.P.F. titula: "Una familia de Gata reabre un cine de 1920 que llevaba doce años cerrado". Al subtítol: "Los dueños prevén iniciar las proyecciones en un par de meses y dicen que se dan por satisfechos si cubren gastos" i també "El cine La Paz se rebela contra la ola de desapariciones de las salas de siempre".

Ací teniu l'enllaç a la notícia del diario Levante-EMV. Llegiu-la, és molt interessant el que conta: http://www.levante-emv.com/comarcas/2014/03/07/familia-gata-reabre-cine-1920/1087516.html.

A la fotografia de A.P.F., la mateixa que ix als diaris i que al seu peu es pot llegir: "Los trabajadores pintaban ayer la fachada del cine La Paz; en su interior también se han realizado algunas mejoras."

FONT: Fotografia A.P.F. (Levante) / diaris Información i Levante 8-3-2014.