Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la reunió dels caps locals de Policia i del succés "quasi" tràgic de Gata

Seguim cronològicament les notícies. Primera la dels Caps de Policia Local: Es reunien a Dénia els Caps de la Policia Local de la Marina Alta per tal d’assistir a una xerrada sobre motivació i direcció d’equips. Era el passat dia 25 de febrer. També va participar-hi el Cap de la Policia Local de Gata, a més dels mandos de Poble Nou de Benitatxell, Xaló, Pedreguer, Pego, Benissa, Xàbia, i del poble amfitrió Dénia. Ací teniu l’enllaç a la notícia:http://deniadigital.es/not/1834/_jefes_de_policia_local_de_la_marina_alta_asisten_en_denia_a_una_charla_sobre_motivacion_y_direccion_de_equipos/.

Per altra part, la notícia "quasi tràgica" que es publica hui als diaris va passar a Gata, no a una pel·lícula. La intervenció conjunta de la Policia Local i la Guàrdia Civil va donar el seu bon fruit i es va poder reduïr a la persona que intentava fer el mal. Cal felicitar als dos cossos de seguretat per la seua valentia mostrada, per tal de salvaguardar altres vides.
El diari digital "La Marina Plaza", que va ser el primer en donar la notícia anit, titulava l’article de Sergi García: "Policía y Guardia Civil reducen a un hombre que amenazaba con matar a una persona con un cuchillo jamonero". Al subtítol: "El vecino se atrincheró con el arma blanca en la cocina de una vivienda, donde finalmente pudo ser detenido por los agentes". Ací està l’enllaç:http://lamarinaplaza.com/2014/03/03/policia-y-guardia-civil-reducen-a-un-hombre-que-amenazaba-con-matar-a-una-persona-con-un-cuchillo-jamonero/.
Els diaris Información i Levante-EMV titulen a la notícia de A.P.F.: "La Policía reduce a un vecino en Gata que intentó atacar a otro con un cuchillo jamonero". Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/03/04/policia-reduce-vecino-gata-atacar/1475823.html.
Finalment, el diari LAS PROVINCIAS també publica el succés des de la seua redacció: "La Marina. Detenido un hombre que pretendía matar a otra persona con un cuchillo jamonero". Ací està l’enllaç:http://www.lasprovincias.es/v/20140304/marina/detenido-hombre-pretendia-matar-20140304.html.
FONTS: Déniadigital dissabte 1/3 (policies) / diaris digital La Marina Plaza, Información, Levante-EMV i Las Provincias (succés)

 

0 comentarios