CLASSIFICACIÓ GATERA DE LA Iª CURSA DE LA DONA (ahir)

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ FOTOGRÀFICA, PUNXANT ACÍ)

Primeres gateres corredores fins al lloc 20 i deu primeres gateres caminants, fins al lloc 148

Per mig de "Somesport" coneixem ja la classificació de la Iª Cursa-marxa de la Dona d’ahir a Gata. Com ja avançava ahir la guanyadora absoluta va ser la gatera del C.A. Dianium CHRISTINA MALLETT que va fer un temps de 22 minuts i 50 segons, a 3,58 el km. La segona, que sols vaig posar el dorsal, va ser Carolina Frasquet del C.E. Molí Miramar, amb un temps de 24 minuts i 15 segons. La tercera també va ser gatera, MOLLY WOODS (C.A. Gata), que va fer 24 minuts i 32 segons. Però...Quines dones més gateres van entrar de les 20 primeres de la cursa?

La quarta i cinquena van ser filla i mare. La joveneta MAR SALVÁ SEPÚLVEDA, del C.A. Dianium, va fer 25 minuts i 24 segons, i sa mare ESTHER SEPÚLVEDA BURDALO (C.A. Gata) va fer 8 segons més. També la sisena corredora en entrar a meta va ser gatera EVA ESCORTELL CRESPO amb un temps de 25 m. i 39 s. També la 7ª, ANNA TORRES SIMÓ (C.A. Dianium) que va fer 25 m., 55 s. Al lloc 20 va entrar NEUS BORONAT TORRES amb 28 m., 40 s.

Al lloc 132 entrava la primera caminant ROSA SIGNES COSTA, que va fer un temps de 43 m. i 30 s. Al lloc 137: MILA SOLER REUS, amb un temps de 46 m., 58 s., el mateix temps que la següent 138 VICENTA PEDRO SASTRE. La 141 també era gatera: ROSA MARÍA SIGNES MULET amb 47 m., 1 s.; també gateres entraven de la 142 a la 148: LUI SIGNES VIVES, ANNA SIGNES SIGNES, MARÍA JOSÉ MONFORT PONS, VICENTA JOSÉ REIG MULET, ANTONIA MULET DIEGO, ROSA MARÍA SIGNES FORNÉS i SILVIA LEYDA FORNÉS.

*Si noteu que queda alguna corredora o caminant -sobre tot aquestes- per a posar que siguen gateres de les primeres 148, podeu dir-ho com aixina ho ha fet notar Luis. ENTRE TOTS FEM EL BLOG. Gràcies. CRONISTA DE GATA.*

A la composició, més fotografies de grups (extretes del facebook i del gabinet de premsa de l’Ajuntament) d’ahir a la cursa de la dona de Gata. Dalt, vegeu a tres de les cinc primeres; també a les xicones del C.Basquet Gata. Baix, els premis locals.

FONT: fotos extretes del faceboo; Gabinet de premsa (Ajuntament) i SOMESPORT (classificacions).