MÉS GATERS A CARRERES DE LA PROVÍNCIA: Monòver i Pedreguer

El xabier, de mare gatera, IGNACIO CARDONA TORRES, va ser el guanyador absolut de la IX Carrera per Muntanya Serra del Coto, a Cases del Señor, pedania de Monòver, poble alacantí. El atleta del Club Atletisme Llebeig va fer un temps de 1 hora, 45 minuts i 7 segons.

A la mateixa carrera, al nº 96 va entrar PEP SIGNES FORNÉS (C.A. La Faixa) que va fer un temps de 2 h., 13 m., 41 s.

L’atleta gatera ANTO VALERO SIGNES (SM G.E.G) va fer la quinzena de dones, quarta de la seua categoria (veterana), amb un temps de 2 h., 41 m. i 25 s. fent la nº 287 de la general.

JOSÉ FRANCISCO SALVÁ RODRÍGUEZ (SM G.E.G. entrava poc després amb 2 h., 47 m. i 4 segons., sent el 95 de la seua categoria, al lloc 318 de la general.

Pel que fa a la II Cursa per Muntanya i Marxa Ocaive 2014 de Pedreguer, el millor gater classificat ahir de la prova de 21 kilòmetres va ser VICENT MULET DIEGO, que va ser onzé, amb un temps de 1 h., 56 m. i 15 s.

Al lloc 23 entrava JOAN JAUME TORRES OLIVER amb un temps de 2 h., 6 m. i 3 s.

Al lloc 37 va entrar XAVI TORRES OLIVER amb un temps de 2,12’,11’’.

Al lloc 52 entrà JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES, que va fer un temps de 2 h., 16 m. i 5 s. Darrere d’ell, al lloc 53 va entrar FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, amb 8 segons més.

Al lloc 64 entrava JOSEP MULET I PEDRO amb un temps de 2 h., 19 m. i 7 segons. A continuació, al lloc 65, entrava XAVIER MULET LEYDA, amb dotze segons més. Fins al 100 classificat entrarien després els gaters: JOSÉ A. PEDRÓS FERRER, RAFA MARTÍNEZ SERRIÓ, RICARDO SOLER FERRER,...

* Finalment, indicar que dels tres primers classificats de la prova cadet-júnior de la IX Carrera per muntanya de la Serra del Coto (Monòver), el tercer va ser el gater JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, que va fer un temps de 45 minuts i 43 segons.

FONT: Classificacions Monòver: Mychip. Classificacions Pedreguer: Runedia.