GATERS A LA MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE SANTA POLA

Per totes parts de la Comunitat Valenciana corren atletes gaters, la qual cosa és molt gratificant per a l’esport local. No paren de presentar-se a les carreres grans i menudes. Ahir diumenge dia 19 li va tocar el torn a la XXVMitja Marató Internacional Vila de Santa Pola. Un quart de segle de carreres i en total foren 8.151 els atletes que creuaren la meta completant els 21 kilòmetres i 97 metres. El keniata Cheroben i la etiope Bekele van guanyar la prova, que es va disputar amb mal temps.

Entre els corredors hem trobat a sis gaters, com no podia ser menys. Potser hi haguera més corredors de Gata a la prova. Si és el cas podeu vosaltres mateix complementar la informació.

JAIRO SOLER SALVÁ, que corria pel C.A. La Faixa, va quedar 592 de entre els més de vuit mil. Una bona classificació. Va fer una hora, 26 minuts i 28 segons. A la seua categoria, sénior masculí, va quedar 256.

RAMÓN BENEYTO IBÁÑEZ (veterà A) va quedar al lloc 1.696 amb un temps de 1 hora, 33 minuts i 51 segons.

JAUME SALVÁ TORRES, que corria pel C.A. Gata, i va quedar al lloc 3.471, amb un temps de 1 hora, 45 minuts i 43 segons.

JORDI NOGUERA CASELLES, que corria pel CA La Xara va arribar al lloc 4.522, amb una hora, 51 minuts i 38 segons.

JUAN IGNACIO SIGNES SIGNES va quedar al lloc 4.523, amb un temps de una hora, 51 minuts i 39 segons.

FRANCISCO JAVIER FERMÍN SOLER, que corria pel C.A Gata, va quedar el 4.830 amb un temps de una hora, 53 minuts i 14 segons.

A la imatge teniu quatre gaters que van córrer, amb una foto pujada al facebook.