Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PÀGINES WEB I BLOGS DE GATA. 3.- BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL

PÀGINES WEB I BLOGS DE GATA. 3.- BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL

Seguim amb la sèrie de pàgines i portades de Gata a Internet, ja siguen pàgines o blogs. Trobem hui a Internet "un lloc per a la cultura, un lloc per a tots". Aixina comença la fulla de portada del blog de la BIBLIOTECA DE GATA DE GORGOS. Ací teniu el seu enllaç: http://bibliotecagatadegorgos.blogspot.com.es/. Dalt de tot una recomanació a reflexionar: "No al préstamo de pago en bibliotecas" i una frase molt real: "Las bibliotecas, todas las bibliotecas, son los únicos lugares donde los libros existen de verdad, viven de verdad".

A l’esquerra, es poden veure les últimes notícies. Just hui està la presentació del llibre de Manel Alonso "Cròniques des de l’infern" que s’ha fet aquesta vesprada a les 19,30 hores.

A la columna de la dreta es pot consultar el catàleg de la biblioteca, es posa l’horari d’hivern i d’estiu. Una galeria fotogràfica, els enllaços d’interés, entre ells un al Diccionari de la Real Academia de la Llengua. També hi ha ls etiquetes, l’arxiu del blog i les entrades antigues.

Els colors, el disseny, els nombrosos articles que penjen des de la biblioteca, fan la pàgina principal molt atractiva. Són més de nou mil les entrades que té aquest blog del lloc de la nostra cultura, on es guarden i s’atresoren els llibres que tots volem llegir.

A la imatge, la portada del blog de la biblioteca de Gata.

0 comentarios