Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVA SECCIÓ: PÀGINES WEB DEL POBLE DE GATA 1.- LA PÀGINA WEB DE LA POLICIA LOCAL DE GATA SEGUEIX RENOVANT-SE

NOVA SECCIÓ: PÀGINES WEB DEL POBLE DE GATA  1.- LA PÀGINA WEB DE LA POLICIA LOCAL DE GATA SEGUEIX RENOVANT-SE

ENCETE ACÍ UNA NOVA SECCIÓ DEL BLOG DEL CRONISTA DE GATA. ANIRÉ DONANT COMPTE DE LES PÀGINES WEBS, DE LES DEL FACEBOOK, QUE SÓN DE GATA O TENEN RELACIÓ DIRECTA AMB EL NOSTRE POBLE. ESPERE QUE VOS AGRADE. LA PRIMERA QUE VISITEM ÉS LA DE LA POLICIA LOCAL DE GATA.

Una pàgina al servei del poble i per al poble

La novetat, una televisió en pràctiques

No para i no es deté. Quan un visitant (i ja en són més de 28.000),entra a la pàgina web de la Policia Local de Gata (http://www.policiagatadegorgos.es) es troba amb el resum del que té que ser aquesta eina mediàtica que està ben "currada" si em permeteu l’expressió popular: "Benvingut i benvinguda al nou espai web de la Policia Local de Gata de Gorgos. Des d’ací podrà saber quines són les notícies d’interés policial i general esdevingudes a la nostra població, comarca i zones lindants. Nosaltres apostem fortament per les noves tecnologies com eines ràpides per poder transmetre informació a la societat (circulació de bitllets falsos, persones que es fan passar per falsos revisors del gas butà, inclemències meteorològiques, incidències en serveis públics) i tota aquella informació que el veí necessita per estar assabentat de quina és la realitat social, bé en temes de seguretat pública com de seguretat viària".

A l’esquerra podeu veure les últimes notícies. Sempre la primera ix amb un ròtul que bota intermitent (nuevo). Els simbolets de les altres notícies et posen sobreavís del que podràs llegir. Sis o set notícies destaquen en la portada. A la dreta i ben notori els dos telèfons, fixe i mòbil del cos de la Policia Local de Gata, així com l’enllaç a l’Ajuntament de Gata de Gorgos. Punxant en les diverses fotografies que apareixen, ens informen de les funcions de la policia i els treballs que desenvolupen.

Apareixen a continuació dos seccions que són relativament noves, "la queixa" i "la denúncia". Quan entres a la primera t’informen: "Participa i col·labora amb la millora de la teua població". Quan entres a la segona et diu: "Fes-nos arribar les teues denúncies". A continuació apareixen diversos enllaços imprescindibles per al ciutadà hui en dia: Cita prèvia del DNI, Circuit ITV, Agència Valenciana de Salut -Cita prèvia- i aixina fins a dotze més. La següent secció és l’enllaç a la "Pàgina del Cronista de Gata de Gorgos, on posa "La Oficina del Cronista": original el dibuix i agraït per a que la policia valore la tasca i amb l’enllaç porte als ciutadans fins a aquest blog.

Després arriba la novetat per ara, una secció per a la "Televisió de la Policia Local de Gata" (actuament en proves). Ara mateix es pot veure el vídeo de la felicitació nadalenca a tots.

L’enllaç al facebook i al twiter on també treballa la Policia Local de Gata, els visitants i les nacionalitats, així com la predicció del temps per a Gata, clouen la completa informació de la PÀGINA WEB DE L’AJUNTAMENT.

 (Pròxima pàgina web: la de l’AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS).

FONT: Portada de la pàgina web de la Policia Local de Gata.


0 comentarios