Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SETMANA D'ACTES I FESTES. Al Raval, festes de Sant Antoni

SETMANA D'ACTES I FESTES. Al Raval, festes de Sant Antoni

Divendres 17 es presenta el llibre "Cròniques des de l'infern"

La setmana que entra demà dilluns tindrà molts actes i sobre tot festes, les festes patronals del barri del Raval en honor a Sant Antoni del Porquet. Tot es concentrarà de divendres a diumenge. A més de les festes, a nivell cultural hi haurà una presentació d'un llibre a la biblioteca divendres 17, just el dia de Sant Antoni.

Aquest és l'esquema dels actes i festes:

- Divendres, 17, a les 17.30 hores: comencen les festes de Sant Antoni al Raval. Xocolatada per als xiquets i animació pel carrer.

- Divendres 17, 19.30 hores. Biblioteca Pública. Parlaran: regidor de Cultura (Joan Pedrós); mestre i poeta (Carles Mulet) i autor del llibre (Manel Alonso i Català). Acte de presentació del llibre: "Cròniques des de l'infern".

- Dissabte 18, des de les 9 del matí, "Posa Vi, Cata Vi": esmorzar, cata i festa del vi, Placeta de Sant Antonio, tot el matí.

- A la vesprada, 20.30 hores, ofrena de flors al santet i processó pels carrers del barri.

- Per la nit, sopar i ball a la Placeta.

Diumenge 19, a les 12,15: trasllat del sant en processó des de la placeta fins l'església. A les 12.30 hores, missa solemne. A les 13,15, bendició dels animals a la Plaça de l'Església. Seguidament, trasllat a la Placeta.

0 comentarios