Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TORNEM A LA RUTINA, DESPRÉS DE LES FESTES DE NADAL. A GENER, SANT ANTONI

TORNEM A LA RUTINA, DESPRÉS DE LES FESTES DE NADAL. A GENER, SANT ANTONI

Ja ve Sant Antoni (festes del Raval)

Només tornem a la rutina diària, passades les festes de Nadal, ja ens avisa el calendari que els propers dies 17 a 19 de gener tenim festes al Raval de Gata. Les festes de Sant Antoni començaran divendres, festivitat del patró dels animals i acabaran diumenge 19.

Si fem un repàs per les activitats del primer mes de l’any, trobem que demà dijous dia 9, de 17 a 20.45 hores, al saló d’actes del Centre Social, es farà una nova donació de sang, la primera de 2014. Les festes de Sant Antoni al Raval començaran divendres 17. A les 17.30 hores hi haurà xocolatada i animació infantil. A la vessant cultural trobem que a les 20 hores es presentarà eixe mateix dia a la biblioteca el llibre de M. Alonso Catalá "Cròniques des de l’infern".

Dissabte dia 18, seguiran les festes de Sant Antoni. Pel matí i migdia la VII edició de "Posa Vi, Cata Vi" serà la protagonista a la Placeta. Per la vesprada serà l’ofrena de flors al sant i processó pels carrers del barri a les 20.30 hores. A les 22 hores hi haurà sopar i ball a la Placeta. Diumenge 19, a les 12.30 hores serà la missa solemne a l’església i a les 13.15 -acabada la missa- la benedicció d’animals i el repartiment del pa beneit.

A la imatge, un moment del trasllat del santet de la Placeta a l’església, l’any passat.

0 comentarios