Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMPRESSIONANT POSTA EN ESCENA DEL MISTERI DELS REIS 2014: Palau d'Herodes ( I )

IMPRESSIONANT POSTA EN ESCENA DEL MISTERI DELS REIS 2014: Palau d'Herodes ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Cada any va superant-se la qualitat de tota la posta en escena

Rapidesa, finura i realisme, tres grans puntals de la representació

El Misteri dels Reis, que un dia escriguera el cronista emèrit de Gata, Antonio Salvá Roselló, en 1968, i que traduïra al valencià en 1998, ha tornat a desllumbrar a propis i estranys. Moltíssima gent, en una vesprada excepcional, molt diferent a la que vam tindre ahir. Ja advertíem el temps que faria gràcies a Toni Bolufer (Meteoxàbia) i ho va encertar de ple. Gràcies, Toni.

Tornant a la posta en escena, cada any van superant-se els principals protagonistes, ha estat impressionant, la gent ha gaudit de l’espectacle des de les 19 hores fins les 20.30 als dos escenaris. Primer al Palau d’Herodes d’hivern, on tots els protagonistes especialment els tres reis, HERODES i la sibila Anea ho han brodat. Els ha eixit molt bé, malgrat les condicions que tenien anit per a provar-ho tot.

La segona part, a la Cova del Betlem instal·lada en la plaça de l’Església ha estat més remisa a començar, però com no feia frescor l’espera era grata amb música de nadales inclosa. L’espectacular baixada de l’àngel des del costat de la torre del campanar ha deixat a tots bocabadats un any més.

Finalment, el repartiment de regals i joguets ha fet que tots, menuts i grans gaudiren de la nit meravellosa de la il·lusió.

Des del blog, les meues felicitacions a tot l’equip de direcció artística, de coordinació, a la gent de CORESA, a tots els protagonistes, actors amateurs, que han fet tremolar a menuts i grans.

A la composició fotogràfica primera, diversos moments de la primera part, el pala d’Herodes.

0 comentarios