Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA LA CAMPANYA DE REIS 2014. ES FA PÚBLIC EL CARTELL

COMENÇA LA CAMPANYA DE REIS 2014. ES FA PÚBLIC EL CARTELL

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata i la Comissió de Reis es preparen per rebre a Ses Majestats els tres Reis d’Orient amb els actes tradicionals de Reis a Gata. Per de prompte, i com mana la tradició, a una setmana justa de començar el primer acte, s’ha fet públic el cartell, enguany ple de simpatia, amb publicitat que ajuda a sofragar les despeses i amb l’acte més destacat, el del Misteri dels Reis el dia 5 de gener de 2014, a l’Avinguda de la Pau.

Els actes començaran amb la recollida, per part dels visirs reials, de les cartes de tots els xiquets del poble que tindrà lloc, divendres 27 de desembre,  a la plaça de l’església a les 18:30 hores. La comissió de festes 2014 ha preparat una xocolatada solidària per a eixa vesprada per a fer l’espera més curta.

Com ja es tradicional, dissabte 4 de gener, per la vesprada, els missatgers dels Reis recorreran els carrers de Gata anunciant l’arribada dels reis d’orient.

Diumenge 5 de gener, la representació començarà a les 18:30 hores al carrer La Pau amb l’acte del Palau d’Hivern d’Herodes, pròxim a Betlem i constitueix el nucli central del Misteri. Seguidament, els Reis d’Orient, acompanyats per pastors i àngels, es traslladen fins a la Plaça de l’Església per adorar el Jesuset nascut.

En acabar el Misteri, arriba el moment més esperat dels menuts, ja que els visirs reials repartiran casa per casa els regals dels Reis.

Els actes han estat organitzats per un grup de voluntaris que formen la Comissió de Reis amb la col·laboració amb  la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios