El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) publica hui dimecres dia 18 dos notícies relacionades amb Gata, una directament i l’altra d’un esportiste xabienc de mare gatera, Ignacio Cardona Torres.

Pel que fa a la directa, es pot llegir al digital l’extens article, no aixina al paper que s’han botat la fulla 3 dedicada a eixe article i s’ha substituit per un article general sobre la baixada d’accidents i morts en carretera. A més el titular del digital no és correcte, ja que les casetes no estan a la carretera de Jesús Pobre sols, sinó també a altres partides que res tenen a vore amb eixa part.
Titula el diari: "La Marina. Gata sufre una oleada de robos en las casas de campo de la carretera de Jesús Pobre". Al subtítol: "Los delincuentes actúan en las zonas de Planisses, Plans y Rompudetes, mientras que en verano se centran en viviendas de la urbanización Gata Residencial". A més, hi ha declaracions del cap de la Policia Local Pascual Alandes i de la regidora de Governació María Rosa Simó.
Pel que fa a la notícia esportiva, titula el diari: "La Marina. Ignacio Cardona vence en la Media Maratón Serra d’Olta".
FONT: diari LAS PROVINCIAS (la Marina) dia 18-12-2013.